Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rasmussen: 7 μονάδες μπροστά ο Τραμπ

Rasmussen: 7 μονάδες μπροστά ο Τραμπ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ετοιμάζει πρόταση στον γιο του δολοφονηθέντος πολιτικού Ρόμπερτ Κένεντι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post

Κόντρα στην προσπάθεια των Δημοκρατικών να παρουσιάσουν μια εξωραϊσμένη εικόνα για τη δημοσκοπική δημοφιλία της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις στις ΗΠΑ, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική… και αμείλικτη.

Δημοσκόπηση της Rasmussen, της πλέον αντικειμενικής εταιρείας του κλάδου, όπως έχει δείξει και η πρόσφατη ιστορία, αποκαλύπτει ισχυρή προβάδισμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, προηγείται με 7 μονάδες, συγκεντρώνοντας το 50% των ψήφων, έναντι 43% της Χάρις.

Το 4% απαντά ότι θα ψήφιζε κάποιον άλλο υποψήφιο και το 3% δηλώνουν «αναποφάσιστοι».

 

Θα ηττηθεί

Αν μη τι άλλο, η ανύπαρκτη πολιτικά Καμάλα Χάρις που επί διακυβέρνησης Μπαίντεν δεν παρουσίασε ούτε μια πρόταση για το Ουκρανικό, την οικονομία, το μεταναστευτικό, η διακοσμητική γλάστρα όπως την αποκαλούν ανέλαβε να διαχειριστεί την ήττα των δημοκρατικών στις 5 Νοεμβρίου 2024.

Η ανύπαρκτη Καμάλα Χάρις εύλογα συσπειρώνει άπαξ και ο Μπαίντεν ήταν εμφανώς ανίκανος να κυβερνήσει και να διεκδικήσει δεύτερη θητεία.

Ωστόσο ο Τραμπ είναι μεθοδικός, έχει παρουσιάσει ένα πολύ ολοκληρωμένο οικονομικό πρόγραμμα, π.χ. ο Μπαίντεν χάρισε πολλά φοιτητικά δάνεια αλλά και πάλι οι δημοκρατικοί απέτυχαν να κερδίσουν την κοινωνία.

Το μεταναστευτικό, το Ουκρανικό και η οικονομία αποτελούν πλήγματα για τις ΗΠΑ στα οποία οι δημοκρατικοί απέτυχαν.

 
Ο Τραμπ ετοιμάζει πρόταση στον Ρόμπερτ Κένεντι

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρόσφερε στον Ρόμπερτ Κένεντι  Jr μια υψηλόβαθμη θέση στην κυβέρνησή του με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές, αποκαλύπτει η Washington Post.

Στον Κένεντι Jr, ανεξάρτητο υποψήφιο για την προεδρία, προσφέρθηκε «κορυφαία θέση υγείας και ιατρικής» σε μια μελλοντική κυβέρνηση Τραμπ, εφόσον φυσικά ο Ρεπουμπλικάνος κερδίσει την προεδρική κούρσα.

Οι ιδιωτικές συνομιλίες ξεκίνησαν ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ στην προεκλογική συγκέντρωση στο Butler της Pennsylvania.


Μάλιστα, ο Κένεντι  Jr επιβεβαίωσε στην Washington Post ότι είχε μιλήσει με τον υποψήφιο πρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων, αλλά δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Ο πολιτικός τόνισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία.

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Πρόεδρο Τραμπ που με προσέγγισε.

Ουδείς από την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, είτε υψηλού είτε χαμηλού επιπέδου, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου τους τελευταίους 18 μήνες.

Αντίθετα, συγκέντρωσαν εκατομμύρια για να παρεμποδίσουν την εκστρατεία μου», εξήγησε με νόημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του δολοφονηθέντος πολιτικού Ρόμπερτ Κένεντι αρχικά σκόπευε να διεκδικήσει την προεδρία ως υποψήφιος των Δημοκρατικών, αλλά το φθινόπωρο του 2023 ανακοίνωσε ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης