Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η γαλλική Qair ολοκλήρωσε την ανακαίνιση γιγάντιου φωτοβολταϊκού πάρκου στη Γερμανία

Η γαλλική Qair ολοκλήρωσε την ανακαίνιση γιγάντιου φωτοβολταϊκού πάρκου στη Γερμανία
Η Qair Deutschland εργάζεται επί του παρόντος σε δύο ακόμη φωτοβολταϊκά έργα και αναμένεται να ολοκληρώσει την κατασκευή τους τους επόμενους μήνες
Η γαλλική εταιρεία παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ Qair δήλωσε την Πέμπτη (25/7) ότι έθεσε σε λειτουργία ανακαινισμένο φωτοβολταϊκό πάρκο στο γερμανικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Σύμφωνα με το Energy Market Price, το έργο Volkertshausen βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Constance και καλύπτει έκταση 1,5 εκταρίου (3,7 στρέμματα).

Εκτός από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, η περιοχή θα χρησιμοποιηθεί για τη βοσκή προβάτων.

Η γερμανική Teos Energy GmbH ήταν υπεύθυνη για τις εργασίες στο φωτοβολταϊκό πάρκο, στο πλαίσιο συμφωνίας με την Qair που υπεγράφη τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Qair Deutschland εργάζεται επί του παρόντος σε δύο ακόμη φωτοβολταϊκά έργα και αναμένεται να ολοκληρώσει την κατασκευή τους τους επόμενους μήνες.

Αφού τα θέσει σε λειτουργία, η συνολική εγκατεστημένη ισχύς της εταιρείας στη Γερμανία πρόκειται να ξεπεράσει τα 50 MW μέχρι το τέλος του 2024, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι το περασμένο καλοκαίρι, η Qair κέρδισε ένα αιολικό έργο 288 MW σε έναν γύρο προσφορών για χερσαία αιολικά στη Γερμανία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης