Ενέργεια

Στα 20 φορτία μειώθηκαν οι εξαγωγές LNG των ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα

Στα 20 φορτία μειώθηκαν οι εξαγωγές LNG των ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα
Με βάση τις προηγούμενες εβδομαδιαίες εκθέσεις της EIA, πρόκειται επίσης για τον χαμηλότερο αριθμό αποστολών από τον Ιανουάριο φέτος
Οι αμερικανικές εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου έφτασαν τα 20 φορτία την εβδομάδα που έληξε στις 17 Ιουλίου, ενώ οι παραδόσεις αγωγών σε αμερικανικούς τερματικούς σταθμούς μειώθηκαν σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας των ΗΠΑ (ΕΙΑ).

Σύμφωνα με το LNG Prime, η ΕΙΑ ανέφερε στην εβδομαδιαία έκθεσή της, επικαλούμενη ναυτιλιακά στοιχεία που παρείχε το Bloomberg Finance, ότι η συνολική χωρητικότητα αυτών των 20 πλοίων LNG ανέρχεται στα 75 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.

Ο αριθμός αυτός συγκρίνεται με τα 23 φορτία και τα 85 Bcf την εβδομάδα που έληξε στις 10 Ιουλίου.

Με βάση τις προηγούμενες εβδομαδιαίες εκθέσεις της EIA, πρόκειται επίσης για τον χαμηλότερο αριθμό αποστολών από τον Ιανουάριο φέτος.

Αναλυτικά οι παραδόσεις

Οι μέσες παραδόσεις φυσικού αερίου σε αμερικανικούς τερματικούς σταθμούς εξαγωγής LNG μειώθηκαν κατά 0,8 Bcf/d από την προηγούμενη εβδομάδα σε 11,1 Bcf/d, σύμφωνα με στοιχεία της S&P Global Commodity Insights.

Οι παραδόσεις σε τερματικούς σταθμούς στη Νότια Λουιζιάνα αυξήθηκαν κατά 1,3% (0,1 Bcf/d) στα 7,8 Bcf/d, ενώ οι παραδόσεις σε τερματικούς σταθμούς στο Νότιο Τέξας μειώθηκαν κατά 27,9% (0,9 Bcf/d) στα 2,2 Bcf/d.

Επίσης, οι παραδόσεις σε τερματικούς σταθμούς εκτός της Ακτής του Κόλπου μειώθηκαν ελαφρώς (λιγότερο από 0,1 Bcf/d) σε 1,1 Bcf/d, ανέφερε ο οργανισμός.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης