Ναυτιλία

Η πρώτη εκδήλωση της Howden Marine για τα Ποσειδώνια παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας   

Η πρώτη εκδήλωση της Howden Marine για τα Ποσειδώνια παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας    
Η Howden, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα αλλά και ένας από τους πιο σημαντικούς Marine  Insurance Brokers, κάνει δυνατή την παρουσία της για άλλη μία φορά στον τομέα της ναυτιλίας

Με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση των Ποσειδωνίων, η Howden διοργάνωσε μία μεγάλη εκδήλωση την Παρασκευή 31 Μαΐου στο εστιατόριο Παπαΐωάννου στη Βουλιαγμένη, προσελκύοντας πλήθος διακεκριμένων προσωπικοτήτων της ναυτιλίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υψηλόβαθμων στελεχών του πολιτικού, χρηματοοικονομικού και τραπεζικού χώρου καθώς και της ασφαλιστικής αγοράς, όπως η Γενική Διευθύντρια της Ε.Α.Ε.Ε. κα Ελίνα Παπασπυροπούλου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κύριος Ιωάννης Παππάς, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της Howden στον κλάδο της ναυτιλίας στην Ελλάδα. Ο κύριος Παππάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καλεσμένους για τις προοπτικές της ναυτιλιακής αγοράς στη χώρα μας και τους τρόπους ανάπτυξής της. 

«Η Howden δεσμεύεται να συνεχίσει τις επενδύσεις της στην ελληνική ναυτιλία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές υπηρεσίες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, συμβάλλοντας παράλληλα στη μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου. Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή της, η Howden συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ναυτιλία σήμερα και δίνει λύσεις για κάθε ανάγκη σε χιλιάδες πελάτες της. Αποτελούμε πόλο έλξης των καλύτερων επαγγελματιών του χώρου, που στελεχώνουν την ομάδα μας, έχουμε πρόσβαση σε ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες παγκοσμίως και, φυσικά, διαθέτουμε τη σταθερότητα ενός μεγάλου Ομίλου. Για εμάς, η πρωτιά και στον τομέα της ναυτιλίας αποτελεί δέσμευση», δήλωσε ο CEO Ελλάδας & Κύπρου, Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσία τους και τη θερμή υποδοχή της Howden και στον τομέα της ναυτιλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κοκτέιλ τους υπό το φως του ηλιοβασιλέματος σε jazz ρυθμούς, ανταλλάσσοντας απόψεις. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα με ένα φαντασμαγορικό show στη θάλασσα που συμβόλιζε την επίσημη έναρξη της Howden Marine στην Ελλάδα.

Το Marine Division της Howden Group διαθέτει περισσότερους από 300 επαγγελματίες στον κλάδο του marine παγκοσμίως, 40 εξειδικευμένα στελέχη διαχείρισης ζημιών, γραφεία εξυπηρέτησης σε Αθήνα, Λονδίνο, Ευρώπη, Σιγκαπούρη, Βερμούδες και Ντουμπάι.

 

www.worldenerynews.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης