Τελευταία Νέα
Politics & Business

Ένοχοι στο Εφετείο κρίθηκαν οι Κουτσολιούτσοι

Ένοχοι στο Εφετείο κρίθηκαν οι Κουτσολιούτσοι
Την απόφασή του επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων, ανακοίνωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που επί σειρά μηνών δικάζει το μεγάλο «σκάνδαλο της Folli Follie» με την αλλοίωση των οικονομικών δεδομένων της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το δικαστήριο κήρυξε ένοχα και τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για κατηγορίες που αφορούν την «ωραιοποίηση» των ισολογισμών, την επίδρασή τους στην χρηματιστηριακή αγορά, αλλά και για την νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Το δικαστήριο από τους συνολικά έντεκα κατηγορουμένους έκρινε αθώους από κάθε κατηγορία τους έξι.

Επίσβς, το δικαστήριο έκρινε ένοχη συνεργάτη της Folli Follie κατά μεταβολή της κατηγορίας, για συνέργεια σε πλαστογραφία, για συνέργεια σε απάτη από κοινού, συνέργεια σε χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ έκρινε και ένοχο, καταζητούμενο, υψηλόβαθμο στέλεχος του ασιατικού κλάδου του ομίλου, για πλαστογραφία, άμεση συνέργεια σε απάτη, άμεση συνέργεια στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Άπαντες οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για την κατηγορία της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Η διαδικασία συνεχίζεται με αιτήματα για αναγνώριση ελαφρυντικών στους καταδικασθέντες.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης