Τελευταία Νέα
Politics & Business

Για όσους αμφισβητούν ότι ο δήμαρχος κάνει την δουλειά του

Για όσους αμφισβητούν ότι ο δήμαρχος κάνει την δουλειά του
Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει αδιάκοπα τις δράσεις καθαριότητας και συντήρησης σε δρόμους, πλατείες και άλλους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και την αισθητική εικόνα της πόλης.
 
Ο Δήμαρχος Αθηναίων πραγματοποίησε χθες βράδυ επίσκεψη στο κτίριο που στεγάζει τη Διεύθυνση Καθαριότητας, στην Ιερά Οδό και συνομίλησε με εργαζομένους. Σήμερα, συμμετείχε σε επίβλεψη δράσεων καθαριότητας στην 6η Δημοτική Κοινότητα, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Νικολάου Αχαρνών και Αγίου Παντελεήμονα.
 
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε στο Χ: «Η καθαριότητα και η φροντίδα των δημόσιων κοινόχρηστων χώρων αποτελούν προτεραιότητά μας. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε “δύσκολους” δρόμους. Θα συνεχίσουμε με πολλές δράσεις σε όλη την Αθήνα, ώστε να δημιουργήσουμε μια πόλη για την οποία θα είμαστε περήφανοι. Οι πλατείες πρέπει να είναι καθαρές και φιλόξενες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Με τη συνεργασία όλων των φορέων και των δημοτών μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα πιο καθαρή, πιο όμορφη και πιο βιώσιμη».
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης