Τελευταία Νέα

Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα για το μεγαλύτερο ηλιοθερμικό πάρκο στην Κίνα

Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα για το μεγαλύτερο ηλιοθερμικό πάρκο στην Κίνα
Η τήρηση των μέτρων ασφαλείας ήταν το κλειδί της γρήγορης επιστροφής στην κανονικότητα

Ενώ η πλειοψηφία των χωρών του κόσμου κλείνουν τα σύνορά τους για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, η Κίνα επιστρέφει στην κανονικότητα. Μαζί της και τα μεγάλα έργα που έμειναν πίσω λόγω της πανδημίας. Η Aalborg CSP συνεχίζει κανονικά πλέον την παραγωγή εξαρτημάτων λέβητα για το μεγαλύτερο έργο ηλιακής ενέργειας στον κόσμο με  τα συστήματα συγκεντρωμένης ηλιακής ενέργειας (Concentrated Solar Power, CSP).

Σύμφωνα με τον CEO της δανικής Aalborg CSP, Svante Bundgaard, οι μάσκες που φορούσε όλο το προσωπικό και η τήρηση όλων των μέτρων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την γρήγορη μετάβαση στην καθημερινότητα.

«Τόσο οι πελάτες μας όσο και οι προμηθευτές μας στην Κίνα μας έχουν πει ότι οι μάσκες έχουν κάνει τη διαφορά στη χώρα. Αυτό σε συνδυασμό με μια επιθετική στρατηγική ελέγχου και περιορισμού έχει φέρει τη χώρα πίσω στις επάλξεις. Είναι καλό για την Κίνα καθώς  και για την  CSA Aalborg, δεδομένου τώρα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε το έργο με ελάχιστες καθυστερήσεις στον πελάτη» είπε χαρακτηριστικά.
Όταν ολοκληρωθεί, το ηλιοθερμικό πάρκο θα παρέχει καθαρή ενέργεια σε περισσότερες από 270.000 κατοικίες στο Ντουμπάι, ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 1,4 εκατομμύρια τόνους ετησίως.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης