Ενέργεια

Πρόεδρος του EAERE εξελέγη η καθ. Φοίβη Κουντούρη - To 2022 η έναρξη της προεδρικής της θητείας

Πρόεδρος του EAERE εξελέγη η καθ. Φοίβη Κουντούρη - To 2022 η έναρξη της προεδρικής της θητείας
Η Φοίβη Κουντούρη εξελέγη με ποσοστό 53,51%
Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Οικονομικών του Περιβάλλοντος και των Φυσικών Πόρων (EAERE – European Association of Environmental and Resource Economists) εξελέγη η αθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Φοίβη Κουντούρη.
Ο EAERE είναι Επιστημονικός Οργανισμός Οικονομολόγων Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Ιδρύθηκε το 1990 με περισσότερα από 1200 μέλη (ερευνητικούς οργανισμούς, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, διεθνείς οργανισμούς, δημόσιους φορείς έως κόσμο επιχειρήσεων) σε πάνω από 60 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης. Η συμμετοχή στο Οργανισμό είναι ανοιχτή και σε φυσικά πρόσωπα, τα οποία κατ’ επάγγελμα, εκπαίδευση ή ιδιότητα εμπλέκονται στις επιστήμες περιβάλλοντος, κλίματος και φυσικών πόρων, καθώς και σε οργανισμούς που λειτουργούν σε τομείς σχετικούς με τους στόχους του Οργανισμού.
Η Φοίβη Κουντούρη εξελέγη με ποσοστό 53,51% και η προεδρική της θητεία θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2022.
«Θα ενθαρρύνω την EAERE να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες της επιστημονικής αξίας. Δεδομένης της 20ετούς εμπειρίας και του πάθους μου για διεπιστημονική εργασία, μπορώ να φέρνω την ένωση πιο κοντά στη σχετική ακαδημαϊκή κοινότητα και πηγές χρηματοδότησης» είπε μεταξύ άλλων η κ. Κουντούρη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης