Ευρώπη

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια ξεκίνησε ο TAP AG στην Αλβανία

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια ξεκίνησε ο TAP AG στην Αλβανία
Στα τέλη Ιουνίου η κοινοπραξία του TAP ξεκίνησε μια ραδιοφωνική εκστρατεία ευαισθητοποίησης, προτρέποντας τους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί, ενώ βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.
Η κοινοπραξία του αγωγού φυσικού αερίου TAP ξεκίνησε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης μέσω του ραδιοφώνου στην Αλβανία, καλώντας τους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί, καθώς ο μεγάλος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων σε σύγκριση με τον πληθυσμό της Αλβανίας εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα, ιδίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με στατιστικές του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών της Αλβανίας, κάθε μήνα σημειώνονται περίπου 168 τροχαία ατυχήματα, στα οποία χάνουν τη ζωή τους περισσότερα από 22 άτομα.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι περίπου 565.000 οχήματα κινούνται στους αλβανικούς δρόμους, ο αριθμός των ατυχημάτων και ιδίως εκείνων που έχουν θανατηφόρες συνέπειες, είναι πολύ υψηλός.
Ως εκ τούτου, στα τέλη Ιουνίου η κοινοπραξία του TAP ξεκίνησε μια ραδιοφωνική εκστρατεία ευαισθητοποίησης, προτρέποντας τους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί, ενώ βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.
Δύο ραδιοφωνικές ανακοινώσεις που υπενθυμίζουν στους οδηγούς να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να σέβονται τους κανόνες και τους κανονισμούς κυκλοφορίας μεταδίδονται κυρίως κατά τις ημέρες και ώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό θανατηφόρων ατυχημάτων.
Επιπλέον, η κοινοπραξία έχει προσλάβει ραδιοφωνικούς παραγωγούς για να ενισχύσει τη σημασία της ασφαλούς οδήγησης και να συζητήσει τρόπους βελτίωσης της καταγραφής της οδικής ασφάλειας στην Αλβανία.
Η συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση τόσο των οδηγών, όσο και των ταξιδιωτών γενικότερα.
Οι εθνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που συμμετέχουν στην εκστρατεία είναι οι Radio Tirana, Top Albania Radio και Club FM.
Οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που συμμετέχουν στην εκστρατεία είναι οι Radio Globi of Berat, Radio Korça, Radio City FM of Korça, Radio Fieri και Radio Star of Fier.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης