Επικαιρότητα

Pulse: NΔ 24%, ΠΑΣΟΚ 13% - Τέσσερεις μετρήσεις για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Pulse: NΔ 24%, ΠΑΣΟΚ 13% - Τέσσερεις μετρήσεις για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

 Αρνητικός ο αντίκτυπος από τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη - Πρώτος ο Ανδρουλάκης στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ

 

Μάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με τη νυν αξιωματική αντιπολίτευση να δείχνει ότι χάνει σταθερά έδαφος, κατρακυλώντας στην 3η θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Pulse, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

pulse1.png

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να «κατοχυρώνει» τη 2η θέση, με ποσοστό 13%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 10%, ποσοστό σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τις πρόσφατες ευρωεκλογές.

pulse2.png
pulse3.png



Στην περαιτέρω μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει συμβάλλει και η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, με την εσωτερική διαμάχη να μαίνεται, φτάνοντας στην πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

pulse4.png

Ο Ανδρουλάκης πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για αρχηγός

Ο νυν πρόεδρος, παρ' ότι αμφισβητήθηκε ευθέως από τους συντρόφους του στο κόμμα μετά τις ευρωεκλογές, φαίνεται, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse, να παραμένει πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για την προεδρία.

pulse5.png

pulse6.png

pulse7.png

pulse8.png
pulse9.png




Πηγή:skai.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης