Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση

«Τα κόμματα της Κεντροαριστεράς έχουν χάσει την ατζέντα τους και αυτό οδηγεί σε πολλές χώρες στην άνοδο της Ακροδεξιάς», υπογράμμισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης

 Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τον Στέφανο Κασσελάκη ούτε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν μπορεί να είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, υπογράμμισε το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Σπίρτζη, «τα κόμματα της Κεντροαριστεράς έχουν χάσει την ατζέντα τους και αυτό οδηγεί σε πολλές χώρες στην άνοδο της Ακροδεξιάς», ενώ πρόσθεσε ότι χρειάζεται νέο πολιτικό πλαίσιο εντός και εκτός συνόρων που θα καταστήσει τον προοδευτικό κόσμο ξανά πρωταγωνιστή.

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη υπογράμμισε πως δεν μπορεί να τον οδηγήσει στη διακυβέρνηση της χώρας. «Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του και ο τρόπος που απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία.  Ο κ. Κασσελάκης δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέα πολιτική, νέα πρακτική με το όλον ΣΥΡΙΖΑ και με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», είπε και πρόσθεσε ότι η ελληνική κοινωνία απέρριψε την επικοινωνιακού τύπου πολιτική.

«Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να έχουμε 60% αποχή. Το 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε μια φρεσκάδα στην πολιτική ζωή και λόγω των μνημονίων απογοητεύτηκε η κοινωνία. Το ίδιο έγινε και με τον ΣΥΡΙΖΑ, βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια αλλά ο κόσμος απογοητεύτηκε», υπογράμμισε.

Ακόμη, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε ότι στην κάλπη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα επέλεγε «αυτονόητα» τον Αλέξη Τσίπρα έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το «βάρος του το ρίχνει κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

 

Πηγή:in.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης