Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα «πυρά» Erdogan κατά της Δύσης: Μας επιτέθηκαν οι «σταυροφόροι» και οι υπηρέτες τους στην Τουρκία

tags :
Νέα «πυρά» Erdogan κατά της Δύσης: Μας επιτέθηκαν οι «σταυροφόροι» και οι υπηρέτες τους στην Τουρκία
O Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε ότι «τα πράγματα θα πάνε καλύτερα» αφού τεθεί σε ισχύ η συνταγματική αναθεώρηση
Νέα σκληρή επίθεση στη Δύση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan, μία μέρα μετά το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου 2017 και την οριακή επικράτηση του «Ναι» στις συνταγματικές αλλαγές και τις υπερεξουσίες στον ηγέτη της γειτονικής χώρας.
Φτάνοντας στην Άγκυρα από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν για τη διαδικασία του δημοψηφίσματος και ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του, εξαπέλυσε νέα επίθεση στη Δύση.     
«Η νοοτροπία των σταυροφόρων της Δύσης και εκείνοι που τους υπηρετούν εδώ στην πατρίδα επιτέθηκαν σε εμάς» τόνισε ενώπιον του ενθουσιώδους πλήθους, απαντώντας στις επικρίσεις των παρατηρητών.
O Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε ότι «τα πράγματα θα πάνε καλύτερα» αφού τεθεί σε ισχύ η συνταγματική αναθεώρηση.
Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους, η αυτοκινητοπομπή του οποίου διέσχισε τους δρόμους της Άγκυρας με κατεύθυνση το προεδρικό μέγαρο, υπό τις επευφημίες χιλιάδων ανθρώπων που είχαν κατακλύσει τα πεζοδρόμια κατά μήκος της διαδρομής για να τον χαιρετίσουν, δεν έδωσε από την άλλη καμία απάντηση στις κατηγορίες των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της αντιπολίτευσης που κατήγγειλαν παρατυπίες κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος.
Αδιαφορώντας για τις σφοδρές επικρίσεις, το κυβερνών κόμμα ήδη ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στα τέλη Απριλίου στον Erdogan  να επιστρέψει στους κόλπους του, κάτι που προβλέπει η συνταγματική αναθεώρηση, αφού έως σήμερα ο πρόεδρος δεν μπορούσε να είναι μέλος ενός κόμματος.

Πηγή: www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης