Διεθνή

Συμφωνία της Gazprom με το Μπαχρέιν για έρευνες υδρογονανθράκων στη χώρα

Συμφωνία της Gazprom με το Μπαχρέιν για έρευνες υδρογονανθράκων στη χώρα
Οι αρχές του Μπαχρέιν συμφώνησαν με την Gazprom προκειμένου να συμμετάσχει ο ρωσικός κολοσσός σε έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στη χώρα.
Η Gazprom έφθασε σε συμφωνία με τις αρχές του Μπαχρέιν για τη συμμετοχή της σε έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο αραβικό βασίλειο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας Ραντζάν Καντίροφ μετά από τη συνάντηση του με τον βασιλιά του Μπαχρέιν, Χαμάντ μπιν Ισά Αλ Χαλίφα.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Καντίροφ σε λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «επιτεύχθηκε συμφωνία με την Gazprom για την συμμετοχή της σε έρευνες κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου».
Σύμφωνα με τον Καντίροφ, πέρα απ’ αυτό ο βασιλιάς του Μπαχρέιν εξέφρασε το ενδιαφέρον του για στενή συνεργασία με την Ρωσική Δημοκρατία της Τσετσενίας σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο.
Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση, ήταν η κατάσταση στη Συρία, για την οποία ο επικεφαλής της Τσετσενίας είπε, ότι «η πολιτική του Χαμάντ μπιν Ισα Αλ Χαλίφα στην Συριακή κρίση έχει εκτιμηθεί πολύ από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης