Τελευταία Νέα

Πρόταση του Trump για επένδυση 188 εκατ. δολ. στην υπεράκτια αιολική ενέργεια το 2021

tags :
Πρόταση του Trump για επένδυση 188 εκατ. δολ. στην υπεράκτια αιολική ενέργεια το 2021
Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου

Το ποσό των 188,8 εκατ. δολ. πρότεινε η κυβέρνηση των ΗΠΑ για τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2021 για την ανάπτυξη και διαχείριση υπεράκτιων πηγών ενέργειας, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Προεδρείου της Ocean Energy Management (BOEM).
Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, υπεράκτια ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαχείρισης θαλασσίων ορυκτών και επιστημονικών αναλύσεων.
«Το αίτημα προϋπολογισμού του Προέδρου Trump το 2021 για το Τμήμα αφορά την επένδυση στο λαό μας και τα δημόσια εδάφη και ύδατα», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών Δαβίδ Bernhardt.
«Είναι δεσμευμένος για την διατήρηση και την δημιουργία περισσότερης δημόσιας πρόσβασης στους Αμερικανούς, έτσι ώστε να απολαύσουν πλήρως τους εθνικούς θησαυρούς» πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2021 περιλαμβάνει περίπου 60,5 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση ενεργειακών δραστηριοτήτων πετρελαίου και φυσικού αερίου και 26,5 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση υπεράκτιας ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης