Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Το δίκτυο φυσικού αερίου θα επεκταθεί στην Καλαμπάκα έως το τέλος του 2017

Το δίκτυο φυσικού αερίου θα επεκταθεί στην Καλαμπάκα έως το τέλος του 2017
Ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας κάλεσε τους καταναλωτές να κάνουν από τώρα τις αιτήσεις τους, για να επωφεληθούν από την προσφορά της δωρεάς σύνδεσης με το δίκτυο.
Έως τα τέλη του 2017 η Καλαμπάκα θα έχει φυσικό αέριο, όπως έκανε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο γενικός διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Φυσικού Αερίου (ΕΔΑ) Θεσσαλονίκης–Θεσσαλίας, Λεωνίδας Μπακούρας.
Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες και επαγγελματίες της Καλαμπάκας να κάνουν από τώρα τις αιτήσεις τους, για να επωφεληθούν από την προσφορά της δωρεάς σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Είπε ακόμη, ότι το δίκτυο φυσικού αερίου θα συνεχίσει να επεκτείνεται στην περιοχή και τόνισε, ότι οι καταναλωτές θα πετύχουν με τη σύνδεσή τους στο δίκτυο εξοικονόμηση μέχρι 40% για τη θέρμανσή τους σε σχέση με το πετρέλαιο.
Για να αρχίσουν οι εργασίες στο αρχικό δίκτυο μήκους 16 χλμ., πρέπει να παραχωρηθεί από τον Δήμο μία έκταση, για να φιλοξενήσει τον αποσυμπιεστή, καθώς το φυσικό αέριο θα φθάνει συμπιεσμένο στην πόλη και όχι με δίκτυο, λόγω της μεγάλης απόστασης από τα Τρίκαλα.

Αρχική δημοσίευση: 14/02/2017 12:14

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης