Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Μακροπρόθεσμη συμφωνία ναύλωσης πλοίου μεταξύ Gaslog και Endesa

tags :
Μακροπρόθεσμη συμφωνία ναύλωσης πλοίου μεταξύ Gaslog και Endesa
Η GasLog θα παραλάβει το πλοίο, από το ναυπηγείο Samsung Heavy Industries τον ερχόμενο Ιούλιο και θα αρχίσει να δραστηριοποιείται στη spot αγορά
Στην υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας ναύλωσης πλοίου μεταφοράς LNG που θα παραλάβει το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, προχώρησε η Gaslog με την Endesa.
Ειδικότερα, η ισπανική Endesa ναύλωσε το χωρητικότητας 180,000-cbm GasLog Warsaw για χρονική περίοδο οκτώ ετών, που θα ξεκινήσει το Μάϊο του 2021, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και επιπλέον δύο προαιρετικές επεκτατικές περιόδους, διάρκειας έξι ετών έκαστη, όπως αναμεταδίδει το anadolu.
Η GasLog θα παραλάβει το πλοίο, από το ναυπηγείο Samsung Heavy Industries τον ερχόμενο Ιούλιο και θα αρχίσει να δραστηριοποιείται στη spot αγορά.
Ο Paul Wogan, CEO της GasLog, επισήμανε:«Πριν από την έναρξη της μακροχρόνιας ναύλωση στην Endesa τον Μάιο του 2021, το πλοίο θα είναι διαθέσιμο σε μια περίοδο κατά την οποία αναμένουμε ότι η spot αγορά θα είναι ισχυρή, ειδικά κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου 2019/2020 και 2020/2021.Ο José Bogas, CEO της Endesa τόνισε: «Η σύναψη της συμφωνίας μακροπρόθεσμης ναύλωσης του GasLog Warsaw αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην παροχή μιας ευέλικτης και ανταγωνιστικής λύσης για τη μεταφορά LNG τα επόμενα 20 χρόνια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την GasLog και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της σχέσης.»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης