Ναυτιλία

Διόρθωση στις ναυτιλιακές μετοχές της Wall Street - Όλες οι μερισματικές αποδόσεις

Διόρθωση στις ναυτιλιακές μετοχές της Wall Street - Όλες οι μερισματικές αποδόσεις
Την καλύτερη απόδοση κατέγραψαν οι μετοχές μεικτού στόλου (mixed fleet), με τον δείκτη της Capital Link να ενισχύεται κατά 3,55%
Διόρθωσαν οι ναυτιλιακές μετοχές στη Wall Street την περασμένη εβδομάδα, μετά το ράλι των τελευταίων εβδομάδων που ακολούθησε την εκλογή του Donald Trump, το ισχυρό δολάριο και τις προσδοκίες για αύξηση επιτοκίων από τη Federal Reserve τον Δεκέμβριο.
Ο ναυτιλιακός δείκτης της Capital Link υποχώρησε 0,87% την ώρα που ο δείκτης - βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,97%, ο τεχνολογικός Nasdaq υποχώρησε 2,65% και ο Dow Jones κατέγραψε οριακή άνοδο 0,10%.
Την καλύτερη απόδοση κατέγραψαν οι μετοχές μεικτού στόλου (mixed fleet), με τον δείκτη της Capital Link να ενισχύεται κατά 3,55%.
Τη χειρότερη απόδοση κατέγραψε ο δείκτης Capital Link Container, με απώλειες 12,43%.
Ο Baltic Fry Index ενισχύθηκε κατά 1,44%, έναντι πτώσης 1,22% στον Capital Link Dry Bulk Index.
Ο Baltic Dirty Tanker Index (BDTI) υποχώρησε 0,34%και ο Baltic Clean Tanker Index (BCTI) σημείωσε πτώση 4,83%, έναντι πτώσης 4,05% στον δείκτη Capital Link Tanker.


Ποιες μετοχές προτείνει η Capital Link (5/12)





Υψηλά μερίσματα στις ναυτιλιακές μετοχές

Οι ναυτιλιακές μετοχές τείνουν να χαρακτηρίζονται από έντονo volatility και ως εκ τούτου προσφέρουν υψηλές μερισματικές αποδόσεις

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Capital Link:




www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης