Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη για κυπριακό και επίσκεψη Erdogan

Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη για κυπριακό και επίσκεψη Erdogan
Πλήρης σύμπτωση απόψεων για την ανάγκη καλής προετοιμασίας μιας νέας Διάσκεψης για την Κύπρο διαπιστώθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο  πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Νίκο Αναστασιάδη για το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε στην Αθήνα με τον Τούρκο Πρόεδρο Erdogan όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για τις θέσεις που ανέπτυξε προς τον Τούρκο Πρόεδρο και άπτονται της διεθνούς πτυχής του Κυπριακού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό Τσίπρα διαπιστώθηκε, επίσης, η πλήρης σύμπτωση απόψεων για την ανάγκη καλής προετοιμασίας μιας νέας Διάσκεψης για την Κύπρο.
Οι δυο ηγέτες συμφώνησαν όπως οι κυβερνήσεις των δυο χωρών βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συντονισμό για τα περαιτέρω βήματα, αναφέρεται στη δήλωση του κ. Παπαδόπουλου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης