Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Opinion Poll για ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης vs Δούκα στον τελικό γύρο - Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ με 12,1% έναντι του ΠΑΣΟΚ

Opinion Poll για ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης vs Δούκα στον τελικό γύρο - Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ με 12,1% έναντι του ΠΑΣΟΚ

 Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ «βλέπουν» οι συμμετέχοντες της δημοσκόπησης της Opinion Poll για λογαριασμό του ACTION24.

 

«Μάχη» ανάμεσα στον νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και εκ νέου υποψήφιο για την ηγεσία του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, προβλέπει δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion Poll για λογαριασμό του ACTION24, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν απόψε (30/09), σύμφωνα με την καταγραφή του Newsbomb.

Συγκεκριμένα, προηγείται οριακά ο Νίκος Ανδρουλάκης, ακολουθεί ο Χάρης Δούκας, τρίτη είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, τέταρτος έρχεται ο δημοφιλέστερος από όλους τους υποψήφιους, Παύλος Γερουλάνος, ενώ, ακολουθούν οι Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης.

Poll_1.JPG


poll2.JPG

Για την περίπτωση του δεύτερου γύρου, στη δημοσκόπηση καταγράφεται οριακή νίκη στα «σημεία» του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Χάρη Δούκα τόσο στις τάξεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, όσο και στο γενικό σύνολο που προτίθεται να ψηφίσει. Συγκεκριμένα 43,7% έναντι 43,1% στην πρόθεση ψήφου για όσους δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν.

 Στο ερώτημα: Ποιος μπορεί να νικήσει τον Κ. Μητσοτάκη

Η απάντηση στο σύνολο: 11.5% Ανδρουλάκης  - 14.3%  Δούκας - 11.4% Διαμαντοπούλου - 7.5% Γερουλάνος , με το 41.3% να δηλώνει τον Κανένα

Ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το 59.6% τάσσεται υπέρ της εκλογής άλλου υποψήφιου και το 35% υπέρ της εκλογής Ανδρουλάκη

 

Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να προκαλούν αυξημένο πολιτικό ενδιαφέρον. Το 74.8% της κοινής γνώμης τις θεωρεί σημαντικές για τις πολιτικές εξελίξεις ( 90% ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ) .


Πρωτιά Γερουλάνου στη δημοφιλία μεταξύ των υποψηφίων

Ο Παύλος Γερουλάνος κατέχει την πρωτιά στη δημοφιλία μεταξύ των υποψήφιων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ.

poll3.JPG

poll4.JPG



Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ στην μεγάλη εικόνα


Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 25% με 12,1% διαφορά του σταθερά πια δεύτερου ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώνει με 12,9%.

Συνεχίζεται η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται πια στην 5η θέση με 7.1%. Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται πια αντίστοιχα το Κ.Κ.Ε με 8.1% και η Ελληνική Λύση με 7.2%. Ακολουθούν Φωνή Λογικής με 3.5%, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με 3.3%, ΝΙΚΗ με 3.1%, ΜέΡΑ25 με 2.2%, Νέα Αριστερά με 1.9%. Άλλο κόμμα δηλώνει το 3.3%. Η γκρίζα ζώνη ( λευκό, άκυρο,αποχή , αναποφάσιστοι ) αθροίζεται στο 22.4%

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης