Ενέργεια

ΔΕΤΗΠ: Άναψαν οι ηλεκτρολέβητες στην Πτολεμαΐδα – Δόθηκε το πράσινο φως από ΔΕΗ

ΔΕΤΗΠ: Άναψαν οι ηλεκτρολέβητες στην Πτολεμαΐδα – Δόθηκε το πράσινο φως από ΔΕΗ
Καλές φαίνεται πως είναι και οι εξελίξεις για την Τηλεθέρμανση της Κοζάνης
Αφότου δόθηκε ομόφωνα η έγκριση της συμφωνίας για τη λειτουργία των τηλεθερμάνσεων από το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου, το πράσινο φως έδωσε και η ΔΕΗ, με αποτέλεσμα από το Σάββατο (19/10) να τεθούν σε λειτουργία οι ηλεκτρολέβητες από τους οποίους προμηθεύεται τη θερμική ενέργεια η ΔΕΤΗΠ.

Η ανακοίνωση της ΔΕΤΗΠ

Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας – Δήμου Εορδαίας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.), πληροφορεί τους καταναλωτές της, ότι από το μεσημέρι του Σαββάτου 19/10/2024 θα ξεκινήσει η προθέρμανση των δικτύων, για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης χειμερινής περιόδου 2024-2025.

Η θερμική ενέργεια θα παρέχεται σταδιακά προς τους καταναλωτές από τις βραδυνές ώρες της Κυριακής 20/10/2024, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή εκκίνηση του συστήματος. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρακαλούνται οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές των οικοδομών να απευθύνονται στη Δ.Ε.ΤΗ.Π., στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών : 24630-55745, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να αφήνουν το μήνυμά τους στον τηλεφωνητή όλο το 24ωρο. Για τα θέματα οφειλών και λογαριασμών παρακαλούνται οι καταναλωτές να επικοινωνούν με το Γραφείο Κοινού της Δ.Ε.ΤΗ.Π. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο : 24630-55743.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές που έχουν οφειλές πρέπει να τις τακτοποιήσουν, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα παρέχεται θερμική ενέργεια την νέα περίοδο θέρμανσης.

Θετικές εξελίξεις και στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Κοζάνης

Καλές φαίνεται πως είναι και οι εξελίξεις για την Τηλεθέρμανση της Κοζάνης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου έχει λάβει την εντολή να προετοιμάσει την έναρξη λειτουργίας του.

Το πρωί του Σαββάτου, στελέχη και εργαζόμενοι του Σταθμού ρύθμισαν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε να εκκινήσουν την μονάδα 5 και να αρχίσουν παρέχουν θερμική ενέργεια στη ΔΕΥΑΚ.

Μέσα στο σαββατοκύριακο η ΔΕΥΑΚ έλαβε τα πρώτα φορτία για να προθερμάνει το δίκτυο και η πόλη πλέον έχει Τηλεθέρμανση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης