Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Υποχώρηση 0,6% για τον S&P και 1,1% για τον Nasdaq

Wall Street: Υποχώρηση 0,6% για τον S&P και 1,1% για τον Nasdaq

152 μονάδες έχασε ο Dow

 

 

Υποχώρηση στη Wall Street την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονται για την τελευταία έκθεση κερδών του κατασκευαστή chip Nvidia.

Ο Dow Jones έχασε 152 μονάδες ή 0,37% στις 41.097 μονάδες.

Ο  S&P 500 υποχώρησε 0,6% στις 5.592 μονάδες

Ο  S&P 500 energy sector υποχώρησε 0,67% στις 6845,41 μονάδες.

 O Nasdaq υποχώρησε 1,12% στις 17.556 μονάδες

 Η Wall Street παρακολουθεί τη Nvidia για να μετρήσει τη βιωσιμότητα του ευρύτερου εμπορίου τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης. Ο γίγαντας των ημιαγωγών - που πρόκειται να ανακοινώσει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο - έχει αυξηθεί περισσότερο από 150% το 2024, εγείροντας ερωτήματα για το πόσο περισσότερο χώρο υπάρχει για τη λειτουργία της μετοχής. Την Τετάρτη, υποχώρησε σχεδόν 2%.

Τα σημεία εστίασης για τους επενδυτές περιλαμβάνουν το χρονοδιάγραμμα παράδοσης για τα τσιπ Blackwell της Nvidia και μια ενημέρωση σχετικά με τη ζήτηση για AI. Ο Art Hogan, επικεφαλής στρατηγικής αγοράς στην B. Riley Wealth Management, πιστεύει ότι η Nvidia μπορεί να προσφέρει άλλη μια ανοδική έκπληξη για τους επενδυτές. Άλλες μετοχές τεχνολογίας διαπραγματεύτηκαν επίσης χαμηλότερα την Τετάρτη, συμπεριλαμβανομένων των ομότιμων εταιρειών «Magnificent Seven» της Amazon, της Google και της Microsoft.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης