Επιχειρήσεις

Γιατί είναι στο επίκεντρο οι μετοχές των ΕΛΠΕ και της Motor Oil

Γιατί είναι στο επίκεντρο οι μετοχές των ΕΛΠΕ και της Motor Oil
Ανάλυση που έχει συνταχθεί από την UBS, δίνει τιμή στόχο της μετοχής 50% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα
Σημαντική μείωση του δανεισμού θα δείξει σύμφωνα με πληροφορίες ο ισολογισμός των ΕΛΠΕ, που θα δημοσιοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (10/11).
Η μείωση του δανεισμού κατά περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ, θα φέρει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας σε επίπεδα τέτοια, που θα πιστοποιήσουν μια ισχυρή χρηματοοικονομική εικόνα της εταιρείας, ικανή να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επενδυτικό επίπεδο.
Ήδη, ανάλυση που έχει συνταχθεί από την UBS, δίνει τιμή στόχο της μετοχής 50% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα και αναμένεται η νέα ανάλυση μετά τη δημοσιοποίηση των σημερινών αποτελεσμάτων.
Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Motor Oil θα δώσει το παρών σε σημερινό conference της Goldman Sachs για τα ευρωπαϊκά διυλιστήρια.
Στη μετοχή της Motor Oil απορροφήθηκε η προσφορά 150.000 τεμαχίων, που προέκυψε από την ρευστοποίηση θέσης προσώπου συνδεδεμένου με τους βασικούς μετόχους.
Το συγκεκριμένο πακέτο αγόρασε ξένος επενδυτής στην τιμή των 11 ευρώ ανά μετοχή.
Υπενθυμίζεται, ότι κατά τις προσεχείς ημέρες ακολουθεί η ανακοίνωση αποτελεσμάτων του 9μηνου της Motor Oil και η ημερομηνία αποκοπής του προμερίσματος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης