Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Σε τεντωμένο σχοινί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τα οικονομικά του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Σε τεντωμένο σχοινί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τα οικονομικά του κόμματος
Σύμφωνα με το IEidisis.gr
Σε φορτισμένο κλίμα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή (14:00) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο συζήτησης τα οικονομικά του κόμματος και των κομματικών ΜΜΕ («Αυγή» και «Στο Κόκκινο»). Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεδρίαση του Οργάνου, καθώς η προηγούμενη, αυτή της περασμένη Πέμπτης (11/7) διακόπηκε, λόγω των προγραμματισμένων συναντήσεων του Στέφανου Κασσελάκη με πολίτες στο γραφείο του, στην Κουμουνδούρου.

Σε αυτή τέθηκαν στο τραπέζι οι εισηγήσεις των μελών της νεοσύστατης Οικονομικής Επιτροπής, όμως δεν λήφθηκαν αποφάσεις, αφού η συζήτηση δεν προχώρησε λόγω χρόνου.

Τα 8 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας που ανήκουν στην ομάδα των διαφωνούντων (Γεροβασίλη, Θεοχαρόπουλος, Ζαχαριάδης, Καρκούλια, Νοτοπούλου, Ραγκούσης, Συμεωνίδου, Φλαμπουράρης) θα επιμείνουν στο αίτημά τους να τεθεί σε ψηφοφορία το κείμενο που κατέθεσαν στην προηγούμενη συνεδρίαση με βασική αιχμή το θέμα των αναφορών Κασσελάκη σε «μαύρο χρήμα», το οποίο η πλειοψηφία παρέπεμψε στην επόμενη συνεδρίαση επικαλούμενη έλλειψη χρόνου.

Οι «8» θα ζητήσουν να υιοθετηθεί από την ΠΓ η θέση ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο διαφανές κόμμα» και να τελειώνουν οι αναφορές και οι υπαινιγμοί Κασσελάκη περί «μαύρου χρήματος» και «μαύρων ταμείων» που στοχεύουν στον Αλέξη Τσίπρα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης