Επικαιρότητα

Μαργαρίτης σε Ανδρουλάκη: Πρόεδρε χάσαμε – Χαμός στη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ

Μαργαρίτης σε Ανδρουλάκη: Πρόεδρε χάσαμε – Χαμός στη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ
Aπό πλευράς του ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι υπό την ηγεσία του το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το τέλμα
Σφοδρή κριτική άσκησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς Θόδωρος Μαργαρίτης.

Απευθυνόμενος στον κ. Ανδρουλάκη, ο Θόδωρος Μαργαρίτης του είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δείχνει την εικόνα ενός γερασμένου κόμματος, χαρακτηρίζοντάς το ως ΚΚΕ του Κέντρου.

«Χάσαμε πρόεδρε, μην το ψάχνεις», είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη, χαρακτηρίζοντας στη συνέχεια την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ως «μεταγραφή αεροδρομιου».

Aπό πλευράς του ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι υπό την ηγεσία του το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το τέλμα και πρότεινε «ενδιαφέροντα πράγματα». Ωστόσο, στην ομιλία του δεν πήρε θέση για το πότε θα στηθούν οι κάλπες για εκλογή ηγεσίας.

«Άλλο να λες ότι δεν ανεβήκαμε ποσοστιαία όσο θα θέλαμε, κι άλλο να παρουσιάζεις μια εικόνα κατάρρευσης και καταστροφής, παίρνοντας τα φώτα της δημοσιότητας από τους πραγματικούς ηττημένους των εκλογών», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στα στελέχη που θέτουν ζήτημα ηγεσίας.

«Υπήρχε ένα αφήγημα από τη Νέα Δημοκρατία, στο οποίο βοηθήσατε και κάποιοι από εσάς ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει το Κέντρο και οι αποφάσεις του είναι στροφή στον λαϊκισμό. Πώς λοιπόν ήμασταν πρώτο κόμμα στους κεντρώους ψηφοφόρους;» διερωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος, αναφορικά με πιθανές εσωκομματικές διαδικασίες, τόνισε ότι «σήμερα αναλύουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και στην Κεντρική Επιτροπή (τέλος Ιουνίου) αποφασίζουμε τον οδικό χάρτη».

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως αυτό που έφταιξε είναι ότι «δεν τους έπαιζαν τα media», αλλά και η έλλειψη χρημάτων στο κόμμα.

Ο κ. Ανδρουλάκης φέρεται να τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέβασε τα ποσοστά, αλλά δεν μπορεί να πανηγυρίζει. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «μειώσαμε από 24 μονάδες σε 2 από τον ΣΥΡΙΖΑ».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης