Επιχειρήσεις

Ο Χρήστος Προκοπίου είναι ο νέος Senior Manager στο Marine της Howden

Ο Χρήστος Προκοπίου είναι ο νέος Senior Manager στο Marine της Howden
Ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα επιβεβαιώνει την πορεία που έχει χαράξει προς την κορυφή

Η Howden Ελλάδας, με γνώμονα την εξειδίκευση τόσο στους κλάδους του Corporate Insurance όσο και στον κλάδο ασφάλισης του Marine και όχι μόνο, για άλλη μία φορά επιβεβαιώνει την πορεία που έχει χαράξει προς την κορυφή προσελκύοντας αναγνωρισμένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία σε κάθε τομέα δραστηριότητάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Howden Ελλάδας ανακοινώνει τον νέο της Senior Manager στο Marine, κ. Χριστόδουλο (Χρήστο) Προκοπίου, ο οποίος μέχρι τώρα απασχολούνταν στο underwriting σε διάφορες κατηγορίες ασφάλισης, όπως Marine & Cargo, Aviation, Specie, Property, Liability και Surety bonds. O κλάδος του Marine της Howden αποτελείται συνολικά από 10 στελέχη που απασχολούνται στο H&M, Yachts και General Marine.

Η επαγγελματική πορεία του Χρήστου Προκοπίου ξεκίνησε το 2002 στον τομέα της ναυτιλίας και έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στον χώρο των ασφαλίσεων.

Συγκεκριμένα, διετέλεσε Marine Underwriter στην Αιγαίον Ασφαλιστική, Deputy Hull Underwriting Manager στην Hellenic Hull Association, Director στην Vester Insurance Brokers και Τεχνικός Διευθυντής στην Karavias Underwriting Agency.

Ο Χρήστος Προκοπίου κατέχει πτυχίο B.Sc Mathematics with Insurance και τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών  ΜΒΑ σε Banking & Finance από το Πανεπιστήμιο Μπάνγκορ (Bangor) της Ουαλίας, ενώ παράλληλα έχει σημειώσει μία σημαντική καριέρα 15 ετών ως Καθηγητής και Εισηγητής σε συνέδρια,  Εκπαιδευτικά σεμινάρια καθώς και Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα ως διδάσκων Μαθηματικών, Στατιστικής, Μακρο-Μικροοικονομίας και όλων των ειδών της Θαλάσσιας Ασφάλισης.

Σημαντική είναι και η αρθρογραφία του σε Ασφαλιστικά & Ναυτιλιακά θέματα σε σχετικούς ιστοτόπους και αντίστοιχα έντυπα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ
HOWDEN ΕΛΛΑΔΑΣ

Η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία 20 χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερα από 200 εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ
HOWDEN GROUP

O Όμιλος Howden, ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς brokers παγκοσμίως, ο οποίος ξεπερνά τα $35 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 15.000 εργαζόμενους διεθνώς, αποτελεί ηγετική δύναμη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση Μεγάλων Επιχειρήσεων και σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, αντασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Η Howden Group εκπροσωπεί 4 βασικές αρχές: προτεραιότητα στους ανθρώπους, επιχειρηματικό πνεύμα, κοινωνική υπευθυνότητα και παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εφαρμόζοντας ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο αριστείας που ενθαρρύνει την καινοτομία και την επιχειρηματική βιώσιμη ανάπτυξη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης