Επικαιρότητα

Αράπογλου (Pulse) για περιφέρειες και δήμους: Πού θα έχει ντέρμπι και πού αναμένονται εύκολες νίκες

Αράπογλου (Pulse) για περιφέρειες και δήμους: Πού θα έχει ντέρμπι και πού αναμένονται εύκολες νίκες
Οι τρεις μεγάλοι δήμοι συγκεντρώνουν το ενδιαφέρουν

Ο Γιώργος Αράπογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Pulse μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και αναφέρθηκε σε ντέρμπι, αλλά εύκολες νίκες στις κάλπες της πρώτης Κυριακής.

«Υπάρχουν πολλά ντέρμπι. Βασικά οι τρεις μεγάλοι δήμοι είναι αυτοί που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρουν και φυσικά όλα παίζονται. Ο Πειραιάς ίσως και η Αθήνα να είναι λίγο πιο εύκολα, ίσως εκεί γλιτώσουν τις 2ες κάλπες. Πιο δύσκολα φαίνεται πως είναι στη Θεσσαλονίκη».

Τα ντέρμπι στις Περιφέρειες

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη μάχη για τις περιφέρειες, εκεί που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει στόχο η ΝΔ να κάνει το 13 στα 13, ο κ.Αράπογλου είπε «ένα στοιχείο που μπορώ να πω από τις 4 νησιωτικές περιφέρειες είναι πως οι δύο είναι πιο εύκολες και οι δύο θα είναι ντέρμπι». Για κάποιες περιφέρειες στην ηπειρωτική χώρα είπε πως «2 μπορεί να τελειώσουν και από τον πρώτο γύρο». Μάλιστα τόνισε πως η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει κάποιους «αντάρτες». «Οπου δεν είναι μπλε ο χάρτης, το πιθανότερο είναι να είναι λευκό, δηλαδή ο νικητής να προέρχεται από τη ΝΔ, αλλά να μην στηρίζεται πλέον από το κόμμα».

Θα υπάρχει κάποιο πολιτικό μήνυμα

Ερωτηθείς αν θα υπάρχει κάποιο πολιτικό μήνυμα από το αποτέλεσμα που θα δώσει η κάλπη, είπε πως πάντα υπάρχει κάποιο μήνυμα, είτε μεγαλύτερο, είτε μικρότερο. «Θα είναι χωρίς έντονο ενδιαφέρον, αλλά κάποια ντέρμπι θα υπάρχουν και θα υπάρχει κάποιο πολιτικό μήνυμα. Οταν υπάρχουν νίκες στις αυτοδιοικητκές κάποιοι τις διεκδικούν, αλλά στις ήττες λένε οι ήταν αυτοδιοικητικές εκλογές», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης