Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΔΕΗ: Επεκτείνεται σε όλες τις διευθύνσεις το πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης

ΔΕΗ: Επεκτείνεται σε όλες τις διευθύνσεις το πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης
Η νέα πρόταση θα περιλαμβάνει και τις λιγνιτικές διευθύνσεις σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπρόσωπου των εργαζομένων στο ΔΣ Παντελή Καραλευθέρη
Την επέκταση του προγράμματος οικειοθελούς αποχώρησης αποφάσισε η ΔΕΗ μετά από πρόταση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργου Στάσση, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ Παντελής Καραλευθέρης o οποίος επεσήμανε ότι αφορά σε όλες τις διευθύνσεις της εταιρείας και σε όλους τους εργαζόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Στην ανάρτηση του ο Παντελής Καραλευθέρης αναφέρει «Με χαρά ανακοινώνω πως μόλις πριν λίγο, κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Γεωργιος Στάσσης πρότεινε προς το ΔΣ της ΔΕΗ, την επεκταση του προγραμματος οικειοθελούς αποχώρησης από την εταιρία, σε όλους τους συναδέλφους που έχουν τις προϋποθέσεις, από όλες τις διευθύνσεις της εταιρείας.

Η νέα πρόταση θα περιλαμβάνει και τις λιγνιτικές διευθύνσεις, δίνοντας έτσι και μια δεύτερη ευκαιρία για όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και δεν είχαν δηλώσει την προηγούμενη φορά. Διατύπωσα την ικανοποίηση μου για την εντυπωσιακή συμμετοχή του 95% των συναδελφων στο πρόγραμμα, γεγονός που δείχνει οτι καλώς είχαμε κάνει την πρόταση και καλως ο διευθύνων σύμβουλος ΘΕΛΗΣΕ να αυξησει γενναια το κινητρο αποχωρησης, αλλάζοντας πλήρως την σκληρή πολιτική αντιμετώπισης των εργαζόμενων απο το Μανατζμεντ.

Όπως βέβαια και για την ικανοποίηση των συναδέλφων την οποια ένιωσα δια ζώσης, με τον καλό λόγο όλων, που επιβράβευσε όσους πήραν την πρωτοβουλία.
Σε κάθε περίπτωση, αν και οι συνάδελφοι που μπορούν δυνητικά να αποχωρήσουν με την επέκταση του προγράμματος, πιθανά να ειναι λιγοτεροι απο την πρωτη εφαρμογη του,η πρόταση έχει στοιχεία ίσης εφαρμογής και δίνει ευκαιρία και σε άλλους συναδέλφους.

Διατύπωσα στο ΔΣ την ΑΜΕΣΗ ανάγκη της δρομολόγησης των αναγκαίων διαδικασιών, για την πρόσληψη νέων συναδέλφων ετσι ωστε να μην απωλέσει επ ουδενί,η τεράστια τεχνογνωσία που εχουν οι αποχωρήσαντες συναδελφοι.
Ο πρόεδρος κ. Στασσης υποσχέθηκε πως θα προχωρήσουν άμεσα οι αναγκαίες ενέργειες για νεες στοχευμένες προσλήψεις.»



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης