Ενέργεια

Worldenergynews: Κανένας εργαζόμενος σε αναστολή, συνέπεια προς το δημόσιο, δωρεά στην καμπάνια "μένουμε σπίτι"

Worldenergynews: Κανένας εργαζόμενος σε αναστολή, συνέπεια προς το δημόσιο, δωρεά στην καμπάνια
Η φιλοσοφία της ιστοσελίδας Worldenergynews.gr
Η ομόρρυθμος εταιρία Π.ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ - Π.ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΕΛΗΣ Ο.Ε.που κατέχει την ιστοσελίδα Worldenergynews.gr ευχαριστεί τους πολυπληθείς επισκέπτες της ιστοσελίδας για την επιλογή ενημέρωσης από αυτή και ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Η εταιρία που ανήκει στον τομέα των μέσων μαζικών ενημέρωσης δεν έχει κανένα εργαζόμενο/συνεργάτη της σε αναστολή και δεν είχε καθ' όλη την διάρκεια της καραντίνας.
Συμμετείχε στην δωρεά του Bankingnews.gr του κονδυλίου ''Μένουμε σπίτι" στο EΣΥ, προβάλλοντας δωρεάν το σημαντικό μήνυμα.
Φροντίζει με συνέπεια τις υποχρεώσεις της απέναντι στο ελληνικό δημόσιο.
Δεν διαθέτει τραπεζικό δανεισμό και δεν εκδίδει επιταγές προς κάλυψη των υποχρεώσεών της.
Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει τους εργαζομένους/συνεργάτες για την υψηλή προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την φάση του lockdown, στηρίζοντας την ενημέρωση στον ενεργιακό χώρο και γενικότερα σε αυτόν της οικονομίας, σε μια περίοδο πραγματικά πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα.

Ως διευθυντής της ιστοσελίδας Worldenergynews.gr θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας, κυρίως όμως τον Πέτρο Λεωτσάκο, που διέβλεψε την σημασία του κλάδου και από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το δημοσιογραφικό εγχείρημα, ώστε να φτάσει στην υλοποίηση.
Κυρίως όμως για την καθαρή στρατηγική ορθολογικής κατανομής πόρων και επιχειρηματικής κουλτούρας που επιτρέπει σε ένα μέσο να διατηρεί την αυτοτέλειά του και να ενδυναμώνει την ανεξαρτησία του, που πρέπει να είναι προτεραιότητα των μέσων ενημέρωσης.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο ενεργειακός χώρος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα  επόμενα χρόνια στην εγχώρια και διεθνή οικονομική σκηνή και για αυτό δεσμευόμαστε ότι θα τον υπηρετήσουμε.
Π.Μπουσμπουρέλης, διευθυντής Worldenergynews.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης