Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump (ΗΠΑ): Επιστρατεύει την αμυντική βιομηχανία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

tags :
Trump (ΗΠΑ): Επιστρατεύει την αμυντική βιομηχανία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
Ο Αμερικανός πρόεδρος Trumo επικαλέστηκε την DPA (Defence Production Act) προκειμένου να παράσχει περισσότερους πόρους στην αμυντική βιομηχανία της χώρας.
Την αμυντική βιομηχανία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επιστρατεύει o πρόεδρος Trump για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος επικαλέστηκε την DPA ( Defence Production Act) προκειμένου να παράσχει περισσότερους πόρους στην αμυντική βιομηχανία της χώρας.
Αναφερόμενος στον «κινεζικό ιό», ο Donald Trump δήλωσε πως σημαίνει συναγερμό σε ανώτατο επίπεδο.
Ο Πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για να αξιολογηθεί εάν είναι εφικτό ένα τεστ για τον κορωνοϊό που θα γίνεται από τον ίδιο τον πάσχοντα είναι εφικτό.
Ίσως το πιο σημαντικό από αυτά που δήλωσε ο Trump είναι ότι «αναστέλλονται όλες τις κατασχέσεις και οι εξώσεις μέχρι τα τέλη Απριλίου».
Από την άλλη, ο Mike Pence επανέλαβε ότι οι άνθρωποι που δεν εμφανίζουν συμπτώματα για το Covid-19 δεν θα πρέπει να εξεταστούν και δήλωσε ότι η διοίκηση εκδίδει σήμερα ένα κανονισμό που θα επιτρέψει στους γιατρούς και τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να εργαστούν σε κρατικές δομές. 
Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να μετακινηθούν σε hotspots.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης