Τελευταία Νέα
Ευρώπη

Η Ρωσική Novatek ανακοίνωσε αύξηση 2,8% των αποθεμάτων της υδρογονανθράκων το 2016

Η Ρωσική Novatek ανακοίνωσε αύξηση 2,8% των αποθεμάτων της υδρογονανθράκων το 2016
Η Novatek είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός φυσικού αερίου της Ρωσίας και ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός φυσικού αερίου στη χώρα μετά την Gazprom.
Αυξημένα κατά 2,8% ήταν τα συνολικά αποθέματα υδρογονανθράκων της Ρωσικής ενεργειακής εταιρείας Novatek το 2016 σε σύγκριση με το 2015, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/1) η εταιρεία.
Η Novatek η οποία είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός φυσικού αερίου της Ρωσίας και ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός φυσικού αερίου στη χώρα μετά την Gazprom, ανέφερε ότι η ανεξάρτητη εταιρεία εμπορίας πετρελαίου DeGolyer & MacNaughton ολοκλήρωσε την απογραφή των αποθεμάτων υδρογονανθράκων της εταιρείας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, τα αποθέματα της Novatek συμπεριλαμβανομένων των αναλογικών μεριδίων της σε κοινοπραξίες ανέρχονται συνολικά σε 12,775 εκατομμύρια βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένων 1.755 δισ. κ.μ. φυσικού αερίου και 152 εκατομμυρίων μετρικών τόνων υγρών υδρογονανθράκων.
Η Novatek πούλησε μερίδιο 9,9% των ιδίων κεφαλαίων στο έργο Yamal LNG στην China's Silk Road Fund για 1,087 δισ. ευρώ τον Μάρτιο του 2016.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης