Φυσικό Αέριο

Αυξήθηκαν οι εισαγωγές LNG του Πουέρτο Ρίκο το 2018 - Προσέγγισε τα ποσοστά προ διετίας

Αυξήθηκαν οι εισαγωγές LNG του Πουέρτο Ρίκο το 2018 - Προσέγγισε τα ποσοστά προ διετίας
Το έθνος της Καραϊβικής εισήγαγε 60,3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα το 2018 - επίπεδο παρόμοιο με το σύνολο των εισαγωγών LNG των 61,3 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων το 2016
Αυξήθηκαν οι εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) του Πουέρτο Ρίκο το 2018, επιστρέφοντας στα επίπεδα του 2016, σύμφωνα με τη διοίκηση ενεργειακών πληροφοριών (ΕΙΑ).
Ειδικότερα, το έθνος της Καραϊβικής εισήγαγε 60,3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα το 2018 - επίπεδο παρόμοιο με το σύνολο των εισαγωγών LNG των 61,3 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων το 2016.
«Μετά το πέρασμα του τυφώνα Μαρία στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2017, οι εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου του Πουέρτο Ρίκο μειώθηκαν, καθώς χρειάστηκε λιγότερο φυσικό αέριο κατά τις εκτεταμένες διακοπές ηλεκτρικής ενέργειας", ανέφερε η ΕΙΑ, προσθέτοντας ότι:«Η αρχή ηλεκτρικής ενέργειας του Πουέρτο Ρίκο είχε αποκαταστήσει την ηλεκτρική ενέργεια στο 95% για τους πελάτες της μέχρι τον Απρίλιο του 2018».
Υπενθυμίζεται ότι ο τυφώνας Μαρία χτύπησε το Πουέρτο Ρίκο στις 20 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια μίας περιόδου του 2017 ρεκόρ για τους τυφώνες. Το χάος που επικράτησε στις πόλεις και τα χωριά ήταν τεράστιο και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δέχθηκε σφοδρή κριτική για την αργοπορία της η οποία ήταν σε πλήρη αντίθεση με την υψηλή προτεραιότητα των αμερικανικών αρχών στο Τέξας και την Λουιζιάνα, που την ίδια εποχή χτυπήθηκαν από έναν άλλο τυφώνα, τον Χάρβεϊ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης