Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Παπανάτσιου: Εντός Δεκεμβρίου το επίδομα θέρμανσης - Αυξημένο κατά 15 εκατ. ευρώ

Παπανάτσιου: Εντός Δεκεμβρίου το επίδομα θέρμανσης - Αυξημένο κατά 15 εκατ. ευρώ

Προετοιμάζεται η υπουργική απόφαση για το επίδομα πετρελαίου 2018-2019

Εντός του Δεκεμβρίου θα κατατεθεί στους δικαιούχους το επίδομα θέρμανσης, που -όπως επεσήμανε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου- φέτος θα είναι αυξημένο κατά 15 εκατ. ευρώ.
«Και φέτος, θα δώσουμε μέρος του μερίσματος για πετρέλαιο θέρμανσης, όπως και πέρυσι.
Αυτοί που πήραν την επιδότηση πετρελαίου το 2017 θα πάρουν συμπληρωματικό ποσό και φέτος, συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ», δήλωσε μιλώντας στο Κόκκινο 105,5.
Όπως διευκρίνισε το επίδομα «θα είναι αυξημένο στην Α' Ζώνη και λιγότερο στις υπόλοιπες, επειδή στην Α' Ζώνη, τις πιο βόρειες και κάποιες ορεινές περιοχές, είναι πιο μεγάλες οι ανάγκες.
Το συγκεκριμένο ποσό θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων μέχρι το τέλος του χρόνου, ήδη από εμάς υπογράφεται πολύ άμεσα η απόφαση».
Η κ. Παπανάτσιου ανέφερε επίσης ότι προετοιμάζεται αυτή την στιγμή η υπουργική απόφαση για το επίδομα πετρελαίου 2018-2019 και διευκρίνισε ότι οι πολίτες θα μπουν στις σελίδες της ΑΑΔΕ και θα υποβάλουν αίτηση, με βάση την κατανάλωση πετρελαίου, για την επόμενη χρονιά και θα πάρουν την επιδότηση πετρελαίου (σε δύο δόσεις, έως 31/1 και έως 30/6) που παίρνουν κάθε χρόνο ή από φέτος αν είναι νέοι δικαιούχοι.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης