Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Επίσημα στους 25 οι αγνοούμενοι, στους 91 οι νεκροί, μπορεί να φτάσουν τους 116

Επίσημα στους 25 οι αγνοούμενοι, στους 91 οι νεκροί, μπορεί να φτάσουν τους 116

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα 28 σοροί που μένει να ταυτοποιηθούν

Μια εβδομάδα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική και στο Μάτι, η οποία κατέκαψε μια έκταση 12.600 στρεμμάτων και κατέληξε σε μια ανείπωτη εθνική τραγωδία, το θρίλερ με τον αριθμό των νεκρών και των αγνοούμενων συνεχίζεται, τη στιγμή που πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη των νεκρών κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που έγινε στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής παρουσία του πρωθυπουργού το βράδυ εκείνο της καταστροφής.
Βάσει των τελευταίων στοιχείων από την Πυροσβεστική, οι νεκροί ανέρχονται σε 91 ενώ σε 25 υπολογίζεται ότι ανέρχονται οι αγνοούμενοι, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί θα ανεβάσει τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 116.
Από τους 91 νεκρούς έχουν ταυτοποιηθεί οι 63, από τους οποίους οι 59 με τη μέθοδο του DNA ενώ οι υπόλοιποι 4 ήταν τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα, στα οποία και υπέκυψαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.
Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα 28 σοροί που μένει να ταυτοποιηθούν και κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει με σαφήνειες, εάν αυτές είναι των 25 ανθρώπων που αγνοούνται.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης