Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Στο Μάτι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας – Επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές

Στο Μάτι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας – Επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές

Ο πρωθυπουργός φέρεται να συνομίλησε με πυροσβέστες και κατοίκους της περιοχής

Τις πληγείσες περιοχές της ανατολικής Αττικής από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού, η οποία έγινε χωρίς την παρουσία καμερών, είχε διάρκεια μια ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Τσίπρας πήγε στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής όπου συνομίλησε με πυροσβέστες ενώ είχε συζητήσεις και με κατοίκους της περιοχής.
Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που έγινε στις 23:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 23/7 στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίων υπουργών, η κυβέρνηση γνώριζε ότι υπήρχαν νεκροί στο Μάτι παρά το γεγονός ότι δεν έγινε καμία σχετική αναφορά από τους υπουργούς και τους αρμόδιους αξιωματούχους της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του για την πορεία της πυρκαγιάς.

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την επίσκεψή στο σημείο της τραγωδίας συνοδευόμενες από το ακόλουθο σχόλιο «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης».

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης