Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Μανιάτης: Να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής για τη ρύπανση στο Σαρωνικό

Μανιάτης: Να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής για τη ρύπανση στο Σαρωνικό
Ο κ. Σταθάκης είχε έτοιμες τις άδειες για την Eldorado αλλά δεν ήθελε να τις υπογράψει και το έκανε υπό την πίεση των εργαζομένων» είπε ο κ.Μανιάτης
Να υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας ζήτησε από τον Π. Κουρουμπλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα, Γ. Μανιάτης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστέρησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ρύπανσης στο Σαρωνικό.
«Οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός είναι κολλημένοι στην καρέκλα αδιαφορώντας για τη χώρα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Μανιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
«Ο κ. Τσίπρας με το ένα πρόσωπο μιλούσε για επενδύσεις και με το άλλο τις έδιωχνε.
Ο κ. Σταθάκης είχε έτοιμες τις άδειες για την Eldorado αλλά δεν ήθελε να τις υπογράψει και το έκανε υπό την πίεση των εργαζομένων» είπε ο κ.Μανιάτης, τονίζοντας ότι εάν η κυβέρνηση δούλευε, θα μπορούσε να είχε εξοικονομήσει ένα δισ. ευρώ από τη λειτουργία του Δημοσίου.
Αναφερόμενος στο θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, ο κ.Μανιάτης είπε ότι η τεχνολογία λύνει πλέον όλα τα προβλήματα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην επιτροπή Αλιβιζάτου.
Επιπλέον, υποστήριξε πρέπει να γίνει debate ανάμεσα στους υποψηφίους, τονίζοντας ότι αυτοί θα πρέπει να αναμετρηθούν, απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης