Αναλύσεις

Κικίλιας: Στο λεξιλόγιο του Τσίπρα η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει

Κικίλιας: Στο λεξιλόγιο του Τσίπρα η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει
«Και σήμερα ο κ. Τσίπρας, με περίσσιο θράσος, βγήκε και μας είπε ότι λίγο – πολύ φταίνε τα media για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί»
Την θέση πως στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα η λέξη φιλότιμο και παραίτηση δεν υπάρχει διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας αναφερόμενος στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο σχετικά με τη ρύπανση στο Σαρωνικό.
«Ακούσαμε όλοι οι Έλληνες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, στην αρχή.
Και μετά ακούσαμε ότι μπορούμε να κολυμπήσουμε άφοβα.
Και μετά, στη συνέχεια, ότι σε 20 ημέρες οι θάλασσες και οι ακτές μας θα είναι ακόμη πιο καθαρές, από ότι πριν το πρόβλημα.
Και σήμερα ο κ. Τσίπρας, με περίσσιο θράσος, βγήκε και μας είπε ότι λίγο – πολύ φταίνε τα media για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Και επειδή υπάρχει μία λέξη εντυπωμένη στο ελληνικό λεξιλόγιο, που δεν υπάρχει στις άλλες γλώσσες, η λέξη φιλότιμο θέλω να σας πω ότι, πλέον, είμαστε σίγουροι ότι στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα το φιλότιμο δεν υπάρχει» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κικίλιας.
«Κάνει πως δεν καταλαβαίνει, και εκείνος και η κυβέρνησή του την τεράστια καταστροφή, περιβαλλοντική καταστροφή, οικολογική καταστροφή, στην οικονομία της περιφέρειας και της χώρας, το πλήγμα στον τουρισμό.
Φιλότιμο δεν υπάρχει, παραίτηση δεν υπάρχει» είπε ο κ.Κικίλιας.

www.worldenegynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης