Τελευταία Νέα
Ευρώπη

Τα κοινά έργα υδρογονανθράκων σε Ρωσία και Ευρώπη συζήτησαν Gazprom και BASF

Τα κοινά έργα υδρογονανθράκων σε Ρωσία και Ευρώπη συζήτησαν Gazprom και BASF
Η BASF μέσω της θυγατρικής της Wintershall είναι εταίρος της Gazprom στην ανάπτυξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Ρωσία και στον αγωγό Nord Stream 2.
Τα κοινά έργα παραγωγής υδρογονανθράκων στη Ρωσία, αλλά και έργων όπως ο Nord Stream 2 στην Ευρώπη, συζητήθηκαν σε συνάντηση εργασίας μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της Ρωσικής Gazprom Αλεξέι Μίλερ και του προέδρου της Γερμανικής BASF Κουρτ Μποκ στη Μόσχα.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν την πρόοδο στην από κοινού ανάπτυξη των πεδίων υδρογονανθράκων στη Ρωσία.
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση της Gazprom, διαπιστώθηκε ότι η παραγωγή φυσικού αερίου στο κοίτασμα Yuzhno-Russkoe υπερβαίνει τα 215 δισ. κυβικά μέτρα από τότε που ξεκίνησαν τα έργα ανάπτυξης του.
Ακόμη, τα δύο στελέχη συζήτησαν θέματα, που σχετίζονται με την υλοποίηση της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2.
Η BASF μέσω της θυγατρικής της Wintershall είναι εταίρος της Gazprom στην ανάπτυξη του κοιτάσματος συμπυκνωμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου Yuzhno-Russkoe, στο πετρελαϊκό κοίτασμα Achimov, στο κοίτασμα συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου Urengoi και στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης