Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τριγμοί στο επιτελείο Biden, λόγω των «κινεζικών επενδύσεων» του γιού του Hunter

tags :
Τριγμοί στο επιτελείο Biden, λόγω των «κινεζικών επενδύσεων» του γιού του Hunter
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, είναι ζωτικής σημασίας για τον Biden να απαντήσει σε ερωτήσεις, διότι η Κίνα θα είναι η πιο δύσκολη πρόκληση της εξωτερικής πολιτικής εάν επρόκειτο να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου
Εξηγήσεις σχετικά με την «επιρροή» του γιου του Hunter και τις δικές του οικονομικές συναλλαγές - ιδίως σχετικά με την Κίνα, ζητά από τον Joe Biden, το εκδοτικό συμβούλιο της Wall Street Journal.
Το άρθρο δημοσιεύει πρόσφατες αναφορές ότι ο Hunter Biden διερευνά μια προσοδοφόρα επιχειρηματική συμφωνία το 2017 με την CEFC China Energy, στην οποία «ο μεγάλος άντρας» - ο ίδιος ο Joe Biden - θα λάβει μερίδιο 10%.
Όπως σημειώνεται τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αγνοούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρέθηκαν στον φορητό υπολογιστή του Hunter Biden, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι νέα.
Ο Joe Biden έχει την υποχρέωση να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την επιρροή του γιου του και τις δικές του οικονομικές συναλλαγές, ιδίως όσον αφορά την Κίνα.
Επίσης, ερωτήματα προκαλούν και οι κινήσεις Hunter στην Ουκρανία.
Ένα νήμα email του Μαΐου 2017 περιλαμβάνει μια συζήτηση σχετικά με τα «πακέτα αμοιβών» για έξι άτομα, στο πλαίσιο μιας επιχειρηματικής συμφωνίας με έναν τώρα μη ενεργό κινεζικό ενεργειακό τιτάνα, την CEFC China Energy.
Η κινεζική εταιρεία ήταν διεθνής είδηση ​​πριν από λίγα χρόνια, αφού η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατηγόρησε έναν οργανισμό που χρηματοδοτήθηκε από την CEFC για ξέπλυμα χρήματος και ο Διευθύνων Σύμβουλός της συνελήφθη από τις κινεζικές αρχές.
Το CNN ανέφερε το 2018 ότι η δομή της CEFC ήταν «δύσκολο να διακριθεί» από την κινεζική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και οι δύο Bidens συνεργάστηκαν το 2017 για να επωφεληθούν από μια συμφωνία με τη CEFC.
Εμφανίζεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσδιορίζει τον Hunter Biden ως «Πρόεδρο / Αντιπρόεδρο ανάλογα με τη συμφωνία με την CEFC».
Αναφέρεται επίσης σε οικονομικές πληρωμές σε όρους "20" για "H" και "10 που κατέχει ο "H" για τον "μεγάλο άντρα;"
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, είναι ζωτικής σημασίας για τον Biden να απαντήσει σε ερωτήσεις, διότι η Κίνα θα είναι η πιο δύσκολη πρόκληση της εξωτερικής πολιτικής εάν επρόκειτο να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου και θα ήταν σημαντικό να γνωρίζει ο αμερικανικός λαός αν κινείται με βάση τα προσωπικά οικονομικά συμφέροντα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης