Δελτία Τύπου

Στρατηγική συνεργασία ΗΡΩΝ - SPEEDEX

Στρατηγική συνεργασία ΗΡΩΝ - SPEEDEX
Συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο για ΗΡΩΝ και Speedex
Ο όμιλος ΗΡΩΝ, Νο1 ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ενέργειας και η SPEEDEX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, ξεκινούν συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο. Μέσα από το δίκτυο 200 σημείων της SPEEDEX, ο ΗΡΩΝ φέρνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου με τους συμφερότερους όρους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο της SPEEDEX οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν γρήγορα και απλά αίτηση για μεταφορά της παροχής τους στον ΗΡΩΝΑ ενώ όλοι οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν το λογαριασμό τους σε κάθε κατάστημα SPEEDEX. 

Σχετικά με τον ΗΡΩΝΑ

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί 2 μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582MW. Περισσότεροι από 150.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από:

- τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως
- την ENGIE, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό και προμηθευτή ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο
- την QATAR PETROLEUM που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς

Σχετικά με την SPEEDEX

Η SPEEDEX Ταχυμεταφορών ιδρύθηκε το 1986 και διαθέτει Πανελλαδικό Δίκτυο περίπου 200 καταστημάτων, καθώς και 130 σημεία εξυπηρέτησης «SPEEDEX Corner» στα πρατήρια της AVIN. Στις κεντρικές υπηρεσίες και στο δίκτυό της, η SPEEDEX απασχολεί περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους.
Η SPEEDEX καλύπτει σήμερα με τις υπηρεσίες της περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις πανελλαδικά, μεταφέροντας καθημερινά άνω των 50.000 δεμάτων και φακέλων, ενώ κάθε μήνα περίπου 1.000.000 άνθρωποι είναι αποδέκτες των υπηρεσιών της.
Από τον Δεκέμβριο του 2017, η SPEEDEX ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Όμιλο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, έναν από τους ιστορικότερους Εμπορικούς Ομίλους της χώρας μας, ενώ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του Κλάδου Ταχυμεταφορών παρέχοντας μεγάλο εύρος υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αγοράς.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης