Στην κατασκευή νέων φωτοβολταϊκών ισχύος 24 MW προχωρά η R Energy

tags :
Στην κατασκευή νέων φωτοβολταϊκών ισχύος 24 MW προχωρά η R Energy
Με την προσθήκη αυτών των έργων η συνολική εγκατεστημένη ισχύς του Ομίλου θα φτάσει τα 31.2MW
Η R Energy¹ ξεκινά την κατασκευή νέων φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 24MW, μια επένδυση που ανέρχεται συνολικά στα 19.2 εκ. Ευρώ και χρηματοδοτείται με τη μέθοδο Project Finance από εγχώριο πιστωτικό ίδρυμα.
Η κατασκευή των συγκεκριμένων πάρκων θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2020, ενώ η λειτουργία τους αναμένεται εντός του 2ου εξαμήνου του ίδιου έτους.
Με την προσθήκη αυτών των έργων η συνολική εγκατεστημένη ισχύς του Ομίλου θα φτάσει τα 31.2MW.
Ταυτόχρονα, η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία αδειοδότησης για 80MW νέων φωτοβολταϊκών πάρκων, ενώ ήδη συζητά την απόκτηση άδειας αιολικού πάρκου ισχύος 30MW.
Μετά την υλοποίηση των παραπάνω επενδυτικών πλάνων, ο όμιλος R Energy¹ θα έχει στην κατοχή και στη λειτουργία του περισσότερα από 140MW, δυναμικό που σε βάθος 3ετίας θα τον κατατάξει ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε ισχύ επιχειρήσεις του κλάδου.
Υπενθυμίζουμε πως βασικός μέτοχος της R Energy¹ είναι ο κύριος Γεώργιος Μ. Ρόκας, της οικογένειας Ρόκα, πρωτοπόρου στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα
Στο προσεχές διάστημα η R Energy¹ προγραμματίζει την εισαγωγή της στην Εναλλακτική Αγορά PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με ανάδοχο εταιρεία την AEONIC Securities.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης