Τελευταία Νέα

Ανεμογεννήτριες από τη Nordex για δύο αιολικά πάρκα στην Ισπανία

tags :
Ανεμογεννήτριες από τη Nordex για δύο αιολικά πάρκα στην Ισπανία
H παράδοση προγραμματίζεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2020
Νέα επιτυχία για τη Nordex στην Ισπανία, καθώς ο όμιλος Alfanar της ανέθεσε την προμήθεια και την εγκατάσταση 22 ανεμογεννητριών για δύο αιολικά πάρκα συνολικού ύψους 67,2 MW. Και οι δύο παραγγελίες περιλαμβάνουν πλήρη υπηρεσία για περίοδο 20 ετών.
Τα δύο αιολικά πάρκα πρόκειται να κατασκευαστούν στην επαρχία Αλμπαθέτε στην Καστίλλη-Λα Μάντσα, περίπου, 300 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μαδρίτης. Το αιολικό πάρκο «Barrax» θα περιλαμβάνει δέκα ανεμογεννήτριες AW140 / 3000 και τρεις AW132 / 3300. Για το αιολικό πάρκο "Chinchilla", η Nordex θα παρέχει οκτώ μηχανές AW140 / 3000 και μία τουρμπίνα AW132 / 3300. Οι ανεμογεννήτριες θα εγκατασταθούν σε πύργους από σκυρόδεμα με ύψος 120 μ.
H παράδοση προγραμματίζεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2020.
«"Είμαστε ευτυχείς που ο Όμιλος Alfanar επέλεξε την τεχνολογία μας", λέει ο Patxi Landa, CSO του Ομίλου Nordex. "Ο Alfanar είναι πολύ έμπειρος στην αιολική βιομηχανία και είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία."
Ο Όμιλος έχει εγκαταστήσει πάνω από 25 GW αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 40 αγορές και το 2018 έφερε έσοδα ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ. Η εταιρεία έχει σήμερα περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους. Η κοινή παραγωγική ικανότητα περιλαμβάνει εργοστάσια στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία, την Αργεντινή και το Μεξικό.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης