Δελτία Τύπου

To Public γιορτάζει την Record Store Day με την επανέκδοση 10 ιστορικών ελληνικών δίσκων

tags :
To Public γιορτάζει την Record Store Day με την επανέκδοση 10 ιστορικών ελληνικών δίσκων
Η Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day) είναι μία γιορτή που τιμά την τέχνη της μουσικής, τους ακροατές που ξέρουν να την εκτιμούν, και φυσικά τους ίδιους τους καλλιτέχνες που την υπηρετούν
Το Public, ο νούμερο 1 προορισμός στη ψυχαγωγία, την φετινή Record Store Day αποφάσισε να βάλει τα γιορτινά του και να εξασφαλίσει σε όλους τους μουσικόφιλους 10 επανεκδόσεις ιστορικών ελληνικών δίσκων.
Τώρα αποκλειστικά στα καταστήματα Public οι συλλέκτες δίσκων μπορούν να βρουν σημαντικές ελληνικές επανεκδόσεις που ήταν χρόνια εξαντλημένες, με ένα εύρος ρεπερτορίου που καλύπτει όλες τις εκφάνσεις της σύγχρονης ελληνικής μουσικής από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπητούς καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, οι δίσκοι που το Public αποφάσισε να επανεκδώσει για να γιορτάσει και φέτος την Record Store Day είναι:
-              «Ζεστά ποτά» και «Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις», Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας
-              «Πέρα απ΄ τις πόλεις της ασφάλτου», Ξύλινα Σπαθιά
-              «Κράτα το σόου μαϊμού», Τρύπες
-              «Ο σκληρός Απρίλης του 45’», «Οι δεκαπέντε εσπερινοί» και «Πασχαλιές πάνω από τη νεκρή γη», Μάνος Χατζιδάκις
-              «Πορνογραφία», Μάνος Χατζιδάκις
-              «Γκάλοπ», Λένα Πλάτωνος
-              «The Midget», Last Chance (Dimitris Papaspyropoulos)

Οι ιστορικοί αυτοί δίσκοι θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για αυτό όσοι πιστοί μουσικόφιλοι συλλέκτες προσέλθετε και απολαύστε αξέχαστες στιγμές ελληνικής δισκογραφίας, μόνο από τα καταστήματα Public.
Και μην ξεχνάς ότι το Σάββατο 13 Απριλίου το Public γιορτάζει τη Record Store Day και σε περιμένει με -24% σε όλους τους δίσκους βινυλίου και στα πικάπ Lenco και Crosley. Η προσφορά ισχύει μόνο για τα καταστήματα Public.
Η Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day) είναι μία γιορτή που τιμά την τέχνη της μουσικής, τους ακροατές που ξέρουν να την εκτιμούν, και φυσικά τους ίδιους τους καλλιτέχνες που την υπηρετούν. Ξεκίνησε το 2007 από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ σαν μια μικρή επέτειος για τους (λιγοστούς τότε) συλλέκτες βινυλίων και σήμερα έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια γιορτή, με τη συμμετοχή εκατοντάδων μουσικών, εταιρειών και δισκοπωλείων.
Ανυπομονείς για αξέχαστες μουσικές εμπειρίες; Και τη φετινή Record Store Day το Public είναι ο #1 προορισμός!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης