Επιχειρήσεις

Η ΖeniΘ βραβεύεται στα Creative Greece Awards 2019

tags :
Η ΖeniΘ βραβεύεται στα Creative Greece Awards 2019
Για τα σταθερά πακέτα ενέργειας POWER HOME PACK και GAS HOME PACK για λογαριασμούς χωρίς εκπλήξεις
Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, βραβεύεται και φέτος στα Creative Greece Awards, κερδίζοντας τη σημαντική διάκριση “Smart Energy Product of the Year” για τα σταθερά πακέτα ενέργειας POWER HOME PACK και GAS HOME PACK που έφερε πρώτη στην ελληνική αγορά, για να βοηθήσει στον έλεγχο των μηνιαίων εξόδων κάθε νοικοκυριού που θέλει να απολαύσει κορυφαία ενέργεια, πληρώνοντας ένα σταθερό και προκαθορισμένο πόσο κάθε μήνα.
Η ZeniΘ άλλαξε ξανά τα δεδομένα με τα σταθερά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου και έδωσε τη λύση για τον απόλυτο έλεγχο του μηνιαίου προϋπολογισμού. Στη λογική των τηλεπικοινωνίων, τα πακέτα POWER HOME PACK και GAS HOME PACK γεμίζουν ενέργεια τα ελληνικά νοικοκυριά, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να επιλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει (S, M, L, XL, XXL), βάση των δικών τους μοναδικών αναγκών κατανάλωσης. Η μηνιαία χρέωση του κάθε πακέτου περιλαμβάνει όλες τις χρεώσεις του λογαριασμού (όπως προμήθειας, διανομής, μεταφοράς, φόρους, τέλη κτλ.). Έτσι, οι λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου έρχονται χωρίς εκπλήξεις, ενώ παράλληλα, οι πελάτες της ZeniΘ που επιλέγουν την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, την 1η υπηρεσία στην Ελλάδα που συνδυάζει ρεύμα και φυσικό αέριο, απολαμβάνουν τα σταθερά πακέτα σε ακόμα πιο προνομιακές τιμές.
Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, που παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: «Ο leader οφείλει να καινοτομεί και να δείχνει το δρόμο στην αγορά που βρίσκεται. Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, από το 2000 μέχρι και σήμερα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών. Συνδυάζοντας την πολυετή εγχώρια εμπειρία μας με τη διεθνή τεχνογνωσία της Ιταλικής ΕΝΙ που είναι και ο μέτοχος μας, κάναμε την επανάσταση στην ελληνική αγορά ενέργειας και φέραμε πρώτοι τα «σταθερά πακέτα ενέργειας» GAS HOME PACK & POWER HOME PACK, στη λογική των τηλεπικοινωνιών, με σταθερό ποσό κάθε μήνα ανάλογα με την ανάγκη κατανάλωσης που έχει το κάθε νοικοκυριό σε φυσικό αέριο ή ρεύμα. Ο στόχος και η δέσμευση για όλους εμάς στη ZeniΘ είναι να καινοτομούμε και να δημιουργούμε συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες που θα δίνουν λύσεις στις ενεργειακές ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές των «Creative Greece Awards» για τη βράβευση αυτή και πάνω από όλα ευχαριστούμε τους πελάτες μας που επιβραβεύουν καθημερινά την προσπάθειά μας με την προτίμησή τους στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μας!».
Τα βραβεία CREATIVE GREECE AWARDS 2019 αποτελούν έναν αναγνωρισμένο θεσμό δημιουργικότητας που  διοργανώνει ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing για μια ακόμη χρονιά στο πλαίσιο του ετήσιου  Forum για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ CREATIVE GREECE 2019. Ο θεσμός επιβραβεύει τις επιχειρήσεις της χώρας που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας με δημιουργικό τρόπο.
Περισσότερες πληροφορίες για τα σταθερά πακέτα ενέργειας GAS HOME PACK και POWER HOME PACK, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ , στο https://www.zenith.gr/gas-home-pack και στο https://www.zenith.gr/electriki-energeia/sto-spiti/power-home-pack/, καλώντας στο 18321 ή σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της ZeniΘ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης