Τελευταία Νέα

Εντολή αιολικής ενέργειας για 32 MW στην Ιταλία έλαβε η Vestas

Εντολή αιολικής ενέργειας για 32 MW στην Ιταλία έλαβε η Vestas
Η παράδοση ανεμογεννητριών προγραμματίζεται για το δεύτερο τρίμηνο του 2019
Συνεχίζει να εξελίσσεται η μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση μεταξύ Vestas και Sardeolica, έπειτα από την υπογραφή σύμβαση για επέκταση της συνολικής ισχύος του αιολικού πάρκου Ulassai στην Ιταλία.
Η ισχύς περιλαμβάνει 32 MW, ξεπερνώντας τις 11.176 MW του 2017.
Η εντολή τίθεται από την Sardeolica S.r.L. και περιλαμβάνει την τροφοδοσία και την εγκατάσταση εννέα ανεμογεννητριών V117-3.45 MW που παραδίδονται σε 3,6 MW Power Optimized Mode, προσθέτοντας τους 48 V80-2,0 MW αιολικούς στροβίλους που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην περιοχή. Για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες συνθήκες ανέμου της περιοχής και να μεγιστοποιήσουν την παραγωγή ενέργειας, έξι από τις νέες ανεμογεννήτριες θα έχουν ύψος πλήμνης 91,5m ενώ οι άλλοι τρεις θα είναι 116,5m.
Η παράδοση ανεμογεννητριών προγραμματίζεται για το δεύτερο τρίμηνο του 2019, ενώ αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το τρίτο τρίμηνο του ίδιου έτους.
Από την εγκατάσταση της πρώτης ανεμογεννήτριας στην Ιταλία το 1991, η Vestas έχει οδηγήσει τη βιομηχανία αιολικής ενέργειας της χώρας με εγκατεστημένη χωρητικότητα άνω των 4 GW, που είναι ο κύριος συντελεστής στην επέκταση της αιολικής ενέργειας στην Ιταλία με μερίδιο αγοράς 40%.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης