Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Rosneft: Αγορά 6 εκατ. τόνων πετρελαίου έναντι 2 δισ. δολ. το 2019

Rosneft: Αγορά 6 εκατ. τόνων πετρελαίου έναντι 2 δισ. δολ. το 2019

Η συνολική παραγωγή πετρελαίου της Rosneft φθάνει τον επόμενο χρόνο σε 241 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου (4,82 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως)

Ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου της Ρωσίας Rosneft (ROSN.MM) θα αγοράσει περίπου 6 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου αξίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους εγχώριους παραγωγούς το επόμενο έτος, σύμφωνα με ανακοίνωση σε κρατική ιστοσελίδα για την αγορά των αναγκών των εταιρειών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Rosneft θα αγοράσει 5,14 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου αξίας 132,5 δισεκατομμυρίων ρούβλια (1,9 δισεκατομμύρια δολάρια) από τη Gazprom Neft.
Όπως αναμεταδίδει το reuters, η τιμή διαμορφώνεται σε περίπου 46 δολάρια ανά βαρέλι σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή του ρωσικού ακατέργαστου μείγματος των 51 δολαρίων ανά βαρέλι.
Η συνολική παραγωγή πετρελαίου της Rosneft φθάνει τον επόμενο χρόνο σε 241 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου (4,82 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως).
Τέλος, η Rosneft δεν αποκάλυψε τις αγορές πετρελαίου για ολόκληρο το 2018 ενώ σε απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αίτημα για σχολιασμό, δήλωσε ότι οι αγορές θα της επιτρέψουν να μειώσει το κόστος μεταφοράς καθώς πρόκειται για "συνήθη πρακτική στη βιομηχανία πετρελαίου".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης