Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Εξασφάλιση παραγγελίας 359 MW της Vestas από τις ΗΠΑ

tags :
Εξασφάλιση παραγγελίας 359 MW της Vestas από τις ΗΠΑ
Η παράδοση στροβίλων θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2019
Εντολή για 359 MW από τη Phoenix Wind Repower, LLC για να επαναφέρει ένα χαρτοφυλάκιο τριών έργων στο Τέξας, στις ΗΠΑ, έλαβε η Vestas.
Με την εντολή αυτή, η δανική εταιρεία θα αντικαταστήσει τους υπάρχοντες στροβίλους Clipper με στροβίλους V110-2.2 MW στα έργα αιολικής ενέργειας Trinity Hills, Sherbino Mesa II και Silver Star.
Η παραγγελία είναι η μεγαλύτερη εντολή ανανέωσης της Vestas μέχρι σήμερα και η συνολική χωρητικότητα του χαρτοφυλακίου είναι 383 MW, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων Vestas PTC που αγοράστηκαν προηγουμένως.
Παράλληλα, η παραγγελία περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία των στροβίλων, καθώς και συμφωνίες 10 ετών υπηρεσιών Active Output Management 5000 (AOM 5000) για κάθε έργο, σχεδιασμένες έτσι ώστε να εξασφαλίζουν βελτιστοποιημένη απόδοση του περιουσιακού στοιχείου.
Η παράδοση στροβίλων θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2019.
Ο πρόεδρος της Vestas, Chris Brown στις ΗΠΑ και τον Καναδά στον τομέα των πωλήσεων υπογράμμισε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη στρατηγική υποδομών και εξουσίας της Ares καθώς επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο αιολικής ενέργειας και προχωρούν για να προσφέρουν κερδοφόρες αποδόσεις για τον πελάτη τους μέσω της μακροπρόθεσμης, βιώσιμης και αξιόπιστης βιομηχανίας αιολικής ενέργειας».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης