Τελευταία Νέα
Εξοικονόμηση

«Αλλάζω Συσκευή για Επιχειρήσεις» στα Public: Επιδότηση 50% και όλα εύκολα σε μία μόνο επίσκεψη

«Αλλάζω Συσκευή για Επιχειρήσεις» στα Public: Επιδότηση 50% και όλα εύκολα σε μία μόνο επίσκεψη
Με μία μόνο επίσκεψη σε ένα από τα 16 μεγάλα “Public + home” οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη συσκευή που επιθυμούν μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων από επώνυμες μάρκες 
Τα Public συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αλλάζω Συσκευή για τις επιχειρήσεις» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και διευκολύνουν ελεύθερους επαγγελματίες και ελληνικές ατομικές επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν τον εξοπλισμό τους με ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, συμβάλλοντας στη μείωση του ενεργειακού κόστους και του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος.

Μέσω της κρατικής επιδότησης, η οποία καλύπτει έως και το 50% της δαπάνης για την αντικατάσταση κλιματιστικών και άλλων ενεργοβόρων συσκευών, οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα αντικατάστασης των παλαιών και ενεργοβόρων συσκευών κλιματισμού με νέες, ενεργειακά αποδοτικές μονάδες.

Τα Public αναλαμβάνουν για κάθε δικαιούχο την παραλαβή εξοπλισμού, απεγκατάσταση, εγκατάσταση και τη βεβαίωση εγκατάστασης από πιστοποιημένο συνεργείο, εύκολα και γρήγορα με υποστήριξη σε κάθε στάδιο και σε μια μόνο επίσκεψη: από την επιλογή μέχρι την απεγκατάσταση και εγκατάσταση της συσκευής καθώς και τη σχετική βεβαίωση εγκατάστασης από πιστοποιημένο συνεργείο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος. Για παράδειγμα, αν μία ατομική επιχείρηση επιθυμεί νέο ισχυρό κλιματιστικό αξίας 1.047,58€ (χωρίς ΦΠΑ) με την απεγκατάσταση του παλιού, την εγκατάσταση και τα μεταφορικά του νέου, το κόστος είναι 1.166,75€.

Με την επιδότηση του προγράμματος (50%) και την επιπλέον επιδότηση ανακύκλωσης (250€ /ανά συσκευή) το τελικό πληρωτέο ποσό θα είναι μόλις 381,76€. Επιπλέον σε άλλο παράδειγμα, αν μία επιχείρηση επιθυμεί να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του χώρου εργασίας της με δύο κλιματιστικά αξίας 549€ το καθένα δηλαδή με συνολικό κόστος 885,48€ (χωρίς ΦΠΑ) με την απεγκατάσταση των παλιών, την εγκατάσταση και τα μεταφορικά των νέων, το κόστος ανέρχεται στα 1.107,68€.

Αλλά μέσω του προγράμματος και με την κρατική επιδότηση 50% και την επιπλέον επιδότηση ανακύκλωσης (500€/ για 2 συσκευές) θα πληρώσει μόλις 150,62€.

Τα Public βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των ενδιαφερόμενων σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Επιχειρώ», μέσω του ειδικού συνδέσμου και οι καταρτισμένοι συνεργάτες τους παρέχουν καθοδήγηση για την επιλογή των κατάλληλων συσκευών και την ορθή ανακύκλωση των παλιών προϊόντων.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλουν ενεργά στη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος και επωφελούνται από τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

Με μία μόνο επίσκεψη σε ένα από τα 16 μεγάλα “Public + home” οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη συσκευή που επιθυμούν μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων από επώνυμες μάρκες και να προχωρήσουν με όλες τις απαιτούμενες ενέργειες εύκολα και ξέγνοιαστα μέσα από την απλοποιημένη διαδικασία που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό των Public.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης