Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

ΠΑΣΟΚ: Μαζική συμμετοχή με αύξηση 30% στις εκλογές - Πάνω από 140.000 ήδη - Έρχεται ανατροπή των γκάλοπ; - Ολες οι εξελίξεις

ΠΑΣΟΚ: Μαζική συμμετοχή με αύξηση 30% στις εκλογές - Πάνω από 140.000 ήδη - Έρχεται ανατροπή των γκάλοπ; - Ολες οι εξελίξεις
Αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300.000 αυτοί που θα ψηφίσουν
Σχετικά Άρθρα
Με μαζική συμμετοχή οι πολίτες στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ δείχνουν, ότι με την ψήφο τους θα ανατρέψουν τα γκάλοπ και θα αποφασίσουν αυτοί, ποιός θα είναι ο επόμενος αρχηγός.
Όλα δείχνουν ότι τα νούμερα θα ξεπεράσουν τους 300.000, που σημαίνει πρώτα από όλα, ότι ο κόσμος επιστρέφει στο Κίνημα και οι πολίτες θέλουν να εκφραστούν πολιτικά.

Αν το στοιχείο αυτό επαληθευτεί, δεν θα ευνοήσει το προβάδισμα Ανδρουλάκη, που κατέγραφαν οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες ομολογουμένως την τελευταία μέρα εμφάνισαν τεράστιες αποκλίσεις με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι να τις βλέπουν με τεράστια επιφυλακτικότητα. Κύκλοι των αναλυτών πάντως δεν έδωσαν πειστικές απαντήσεις για το αν "παίχθηκαν" τα γνωστά παιχνίδια με στόχο να επηρεασθούν οι ψηφοφόροι, αλλά η μαζική συμμετοχή που υπάρχει αναμένεται να οδηγήσει σε αποκλίσεις σχετικά με τα αρχικά γκάλοπ.

Σύμφωνα με το ιeidiseis.gr, Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ για το νέο πρόεδρο του κόμματος. Άνοιξαν στις 7 οι κάλπες, με την ψηφοφορία να διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Αυξημένη κατά 30% η συμμετοχή σε σύγκριση με το 2021, δείχνουν τα τελευταία στοιχεία. Ολοταχώς για ρεκόρ. Τι ισχύει με παράταση της ψηφοφορίας και τι ώρα θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο LIVE blog του iEidiseis. 

https://www.ieidiseis.gr/ellada/264363/live-ekloges-pasok-lepto-pros-lepto-oles-oi-ekselikseis-gia-ton-neo-proedro


Aνδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να κάνουμε άλμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία

«Πριν δυόμισι χρόνια μου εμπιστευτήκατε τις τύχες του Κινήματος. Σήμερα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για την τιμή που μου έκαναν, αλλά και για τις μάχες, που δώσαμε μαζί», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία, που ψήφισε στις 11 το πρωί, στο Κερατσίνι.

«Σε μόλις δυόμισι χρόνια καταφέραμε να σπάσουμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού, που συμπίεζαν το ΠΑΣΟΚ. Θα το κάνουμε πιο ισχυρό και θα πετύχουμε σημαντικές νίκες ξαναβάζοντας την παράταξή μας στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων», τόνισε μετά την ψηφοφορία και πρόσθεσε:

«Μαζί πετύχαμε όλα αυτά τα σημαντικά βήματα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.»

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουάκης έκανε δυο -μη προγραμματισμένες- επισκέψεις στα εκλογικά τμήματα του Περιστερίου (1ο Δημοτικό Σχολείο) και του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων (Σόλωνος).

Ο κ. Ανδρουλάκης συνομίλησε με αρκετούς φίλους του ΠΑΣΟΚ και δέχθηκε ευχές για καλή επιτυχία.

«Η διαδικασία πάει πάρα πολύ καλά, νικητής θα είναι την άλλη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ. Έγινε ένας πολιτισμένος διάλογος και νομίζω ότι όλοι οι πολίτες, όλοι οι Έλληνες, βλέπουν ένα κόμμα που έχει ξαναμπεί στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου, και γι' αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος» δήλωσε από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων ο κ. Ανδρουλάκης, εμφανώς ευδιάθετος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης