Επικαιρότητα

Νάντια Γιαννακοπούλου: Διορισμένος συνάδελφος ο Δουδωνής

Νάντια Γιαννακοπούλου: Διορισμένος συνάδελφος ο Δουδωνής

Αιχμές κατά του βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές

Σχετικά Άρθρα
Θετικά βλέπει την έναρξη του διαλόγου στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και την επίσπευση των εσωκομματικών διαδικασιών μετά τις ευρωεκλογές της Κυριακής και την οριακή άνοδο των ποσοστών του κόμματος τάχθηκε εκ νέου το πρωί της 13ς Ιουνίου η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές.

«Από πότε το να συζητάμε για το ΠΑΣΟΚ τι πήγε λάθος και είχαμε ένα αποτέλεσμα που έχει απογοητεύσει είναι χάρη στον Μητσοτάκη; Η μεγαλύτερη χάρη στον Μητσοτάκη είναι να έχει αντιπολίτευση στα ποσοστά αυτά. Εμείς είχαμε κάθε δυνατότητα να είμαστε δεύτερο κόμμα με ισχυρό ποσοστό, αλλά χάσαμε 100.000 ψηφοφόρους» είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ.

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, με αφορμή το σχόλιο των κύκλων του Νίκου Ανδρουλάκη, «οτιδήποτε συζητηθεί στα όργανα είναι εσωστρέφεια; Εσωστρέφεια είναι να συζητάμε 1,5 χρόνο τι μπορεί να γίνει, τι θα γίνει και τι θα αλλάξουμε».

«Το 16% δεν ήταν το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις τον Νοέμβριο; Γι αυτό λέμε να συζητήσουμε στα όργανα και ο καθένας να πάρει τις πλειοψηφίες, με τις μειοψηφίες και να συνεχίσουμε. Ο φόβος για διάλογο δεν ταιριάζει σε ένα μεγάλο κόμμα» συνέχισε η κυρία Γιαννακοπούλου.

 

Το σχόλιο για Δουδωνή

Η κυρία Γιαννακοπούλου έκανε σφοδρή επίθεση στον Παναγιώτη Δουδωνή ο οποίος την είχε κατηγορήσει για προκατασκευασμένες δηλώσεις την επομένη των εκλογών. Τον αποκάλεσε διορισμένο συνάδελφο, καθώς εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τόνισε ότι «δεν ανέχομαι τις δολοφονίες χαρακτήρα».

Σύμφωνα με την ίδια «όταν ανοίγει ένας διάλογος ανοίγει για όλα. Πρωτίστως πρέπει να μιλήσουμε για τις πολιτικές. Οι πολιτικές εκφράζονται από πρόσωπα. Δεν πρέπει να συζητήσουμε ότι αυτό που εκφράζει ο Ανδρουλάκης πήρε 12,8%;».

 

Η πιθανή υποψηφιότητά της

Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε «καλοδεχόμενη» την πρόταση Κωνσταντινόπουλου ενώ για το αν θα είναι υποψήφια απάντησε «δεν θα μπω στην κουβέντα αυτή τη στιγμή».

«Πόσες φορές έχει γίνει πολιτικό συμβούλιο την τελευταία χρονιά; 1; 2; Πόσες φορές έχει συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή; Έχει συνεδριάσει 2-3 φορές τον τελευταίο χρόνο και μόνο σε πανηγυρικό κλίμα για να χειροκροτούμε» συνέχισε την κριτική η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθύμισε, δε, κλείνοντας ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ήταν αυτός που επί της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά ζητούσε να γίνονται συνεδριάσεις οργάνων πιο συχνά; Αυτός δεν έλεγε όταν βάζουμε πήχη δεν πρέπει να περνάμε από κάτω; Τώρα δύο μέτρα και δύο σταθμά;»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης