H Sungrow παραδίδει τις πρώτες μονάδες του PowerTitan 2.0 στην Ευρώπη

H Sungrow παραδίδει τις πρώτες μονάδες του PowerTitan 2.0 στην Ευρώπη
Το υγρόψυκτο PowerTitan 2.0 φέρνει επανάσταση στο τοπίο της αποθήκευσης ενέργειας, προσφέροντας απαράμιλλη αποδοτικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια
Η Sungrow, ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, ανακοίνωσε την πρώτη παράδοση στην Ευρώπη του πρωτοποριακού, Νέου συστήματος αποθήκευσης ενέργειας (ESS) PowerTitan 2.0.

Συνολικά 66 μονάδες έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στο έργο Bramley 100MW / 330MWh της Penso Power και της BW ESS. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράδοση πραγματοποιείται λιγότερο από ένα χρόνο μετά την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των Penso Power, BW ESS και Sungrow.

Το υγρόψυκτο PowerTitan 2.0 φέρνει επανάσταση στο τοπίο της αποθήκευσης ενέργειας, προσφέροντας απαράμιλλη αποδοτικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Το σύνολο ενσωματώνει το Power Conversion System (PCS) 2,5MW και την μπαταρία 5MWh σε ένα container 20 ποδών και με την πρωτοποριακή τεχνολογία του όχι μόνο ενισχύει την αποδοτικότητα και την ασφάλεια, αλλά και μειώνει σημαντικά, τόσο τις κεφαλαιουχικές δαπάνες (CAPEX), όσο και τις λειτουργικές δαπάνες (OPEX).

PowerTitan2.0_Delivery_in_Europe_2.JPG


Εξαιρετική απόδοση και απαράμιλλη υποστήριξη

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της Sungrow εξασφαλίζουν υψηλή παραγωγική ικανότητα, επιτρέποντας στην εταιρεία να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, στις πλέον δύσκολες απαιτήσεις των έργων μεγάλης κλίμακας. Η πρώτη παράδοση μονάδων PowerTitan 2.0 στην Ευρώπη υπογραμμίζει την ικανότητα της Sungrow να παρέχει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στους συνεργάτες της, ενισχύοντας τη θέση της ως αξιόπιστου προμηθευτή στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εκτός από τις υψηλές δυνατότητες παραγωγής, η Sungrow είναι υπερήφανη και για την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με την αφοσιωμένη ομάδα ειδικών της να διασφαλίζει ότι κάθε έργο εκτελείται άψογα, μεγιστοποιώντας την απόδοση του έργου.

Δέσμευση στην ποιότητα και την ασφάλεια

Η δέσμευση της Sungrow να διατηρεί τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας είναι εμφανής σε κάθε πτυχή του PowerTitan 2.0. Κάθε μονάδα υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές και μέτρα ποιοτικού ελέγχου, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Αυτή η αφοσίωση στην ποιότητα διασφαλίζει ότι και το έργο στο Bramley θα επωφεληθεί από αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις αποθήκευσης ενέργειας, υποστηρίζοντας τη μετάβαση του Ηνωμένου Βασιλείου σε ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον πεδίο στην ενέργεια.

Ο κ. James Li, διευθυντής της Sungrow ESS για την Ευρώπη, τόνισε την αφοσίωση της εταιρείας στην υποστήριξη της σταθερότητας του δικτύου και της ενεργειακής ανεξαρτησίας. «Στη Sungrow, είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση της ενεργειακής μετάβασης και στην προώθηση ενός βιώσιμου μέλλοντος. Η παράδοση των μονάδων PowerTitan 2.0 για το έργο στο Bramley του Η.Β.,  αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που ενισχύουν την υποστήριξη του δικτύου και προωθούν την ενεργειακή ανεξαρτησία. Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε στο ταξίδι του Ηνωμένου Βασιλείου προς ένα πιο βιώσιμο και ισχυρό ενεργειακό τοπίο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η BW ESS, μαζί με τον συνεργάτη της Penso Power, σύναψαν επταετή συμφωνία με τη Shell Energy Europe Limited για το σχεδιαζόμενο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας μπαταρίας (BESS) 100 MW / 330 MWh στο Bramley, με το PowerTitan 2.0.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης